Летни панталони с принт

letni pantaloni print kare

Любимите летни панталони с принт тази година фигурират в гардероба на всеки един моден блогър, моден редактор, моден стилист и изобщо моден фен. Ако имате дори малко съмнение дали и вие трябва да станете част от клуба на носещите панталони с готини и свежи шарки, то е време да ги премахнете от мисленето си, защото това лято е подготвило ужасно много модели, от които можете да си изберете поне един чифт.  С принт на флорали или класическите точки по роклите, които са минали на удобните панталони, а карето пък се оказа подходящо не само за есенните дни. Вижте как ги носят едни от най-добре изглеждащите стрийт стайл звезди. Подбрали сме ги, за да почерпите опит и вдъхновение.

Летни панталони с принт

letni pantaloni print sini

Ако сте привърженик на лекия и фриволен стил, то бохемията ви винаги трябва да е на ниво. За това подберете панталон със широки крачоли и висока талия, който има винтидж принт. В случая, португалската блогърка Катарина е избрала такъв с калейдоскопичен принт в синьо. Съчетан с кроп топ и масивно стейтмънт колие плюс широкопола шапка, нещата отиват изцяло и се спират в департамента на бохото.

letni pantaloni print kare

Казваме ви, зарежете дънките за лятото! Ако си мислите, че черния панталон на ситно каре няма да бъде толкова лесно съчетаем, то се лъжете. Елегантна и ежедневна тази стрийт стайл визия може да се трансформира във вечерен само със смяната на топа с нещо по тялото с подходящ клъч и остри обувки.

letni pantaloni print zelen

Тропическият дух е задължителен за сезона, който ни разтапя не само от жега, но и емоционално от приятните преживявания. За щурите дни принтът на палми и зеленина би вкарал свежест и настроение не само при вас, но и при тези, с които си прекарвате свободното време. Ако принтовете, които са на избрания от вас летен панталон са по-тъмни, комбинирайте го със светъл топ. А, да! И си оставете косата в естествения си вид. Лято е! Нещата трябва да са колкото се може по-небрежни.

Стрийт стайл визии на летни панталони с принт

letni pantaloni print mecheta

letni pantaloni print lilavo

letni pantaloni print lilavo kare

letni pantaloni print tamno kare

letni pantaloni print tochki kafqvi

letni pantaloni cherno bql print

letni pantaloni cveten print

letni pantaloni cvetni pantaloni

letni pantaloni print cherno bql

letni pantaloni print cherno bqlo kare

letni pantaloni print cveten

letni pantaloni print cvetq

letni pantaloni print etno

letni pantaloni print floralen

letni pantaloni print kaki

letni pantaloni print kare