Street style

Шик начини за носене на кожена пола през есента

кожена пола

Как и защо да носим кожена пола за есента?

Кожената пола има свойството да издига нивото на всеки тоалет, защото самата й материя изглежда по-различно от обикновения плат, с който сме свикнали да виждаме повечето дамски поли. От друга страна, освен по-впечатляваща, всяка пола от кожа може да изглежда и по-сек*и или поне навеждаща към помисли за „лошо момиче“ заради бунтарските й рок вариации. Разбира се, и тук разнообразието от кройки и цветове не липсва, което ще зарадва както стилните дами, които ще харесат кожена пола с висока талия, така и младите симпатични бунтарки, за които има закачливи модели тип плисе или къса черна кожена пола с капси. Използвайте тези 21 идеи за носене на кожена пола през хладните есенни дни за вдъхновение, ако изпаднете в положение „нямам идея какво да облека (но искам да изглеждам и да се чувствам добре)„.

Шик начини за носене на кожена пола през есента

кожена пола

За да се чувстват топло и комфортно в своята дамска кожена пола през хладните сутрини или вечери на настъпващата есен, заложете на пластове в облеклото. Наслояването на айтъми като блейзър, ръкавици, шал, чорапогащник, които при желание може да свалите, ви позволява да се адаптирате към променливите температури на този сезон.

Пола от кожа за есента

кожена пола

Кожената пола може да комбинирате успешно с пуловер и риза под него. Затворените обувки и черния клин пък ще пазят краката ви топли. Красивите аксесоари са желателни, за да се чувствате още по-стилни.

кожена пола

Разбира се, може да носите своята къса пола от кожа и на босо, а съчетаването й с бяла риза веднага ще направи тоалета сек*и-шик.

кожена пола

Избягайте от клишето и разчупете визията с кожена пола в неочакван цвят и дълго сако, за да се чувствате уверени и красиви и на работа.

кожена пола

Хладните есенни температури постепенно ще дават възможност за обуване на любимите ни боти и високи ботуши, в които краката ни изглеждат толкова привлекателни. А също така и за обличането на стилно поло.

кожена пола

кожена пола

За по-младежко излъчване оставете ризата да се показва отгоре над полата и подвийте ръкавите на пуловера.

кожена пола

Кроп пуловерите също се съчетават много добре с кожена пола.

кожена пола

Кожената пола се среща предимно в модел молив или скейтър. Изберете плисе за по-различна визия.

кожена пола

Друг начин полата да изглежда по-уникално е вариант на миди пола с дължина под коляното.

кожена пола

Кафявата кожена пола изглежда чудесно с черен чорапогащник, високи токчета и елегантна блуза.

кожена пола

За по-спортна визия може да я комбинирате с маратонки и памучен пуловер.

кожена пола

Може да замените чорапогащника с високи чизми и да заложите на дълъг пуловер да ви топли отгоре.

кожена пола

Коженото яке си е класика в съчетаването с кожена пола, но риза, клъч и елегантни обувки ще издигнат визията.

кожена пола

кожена пола

кожена пола

кожена пола

кожена пола

кожена пола