letni vizii pastelni cvetove

Летни визии в пастелни цветове – женствени и нежни. Как и с какво да ги съчетаем?

Забравете за неоните, това лято модните дизайнери са решили да ни предоставят цветове, сладки колкото захарен памук. Пастелните нюанси са по всички възможни дрехи за летния сезон. Те са нежни, вдъхновяващи и много свежи. От топлите прасковени тонове до студените нюанси на синьото и успокояващия минт, имаме голяма гама от цветове, с които да се заиграем. Ако се чудите как и с какво да ги комбинирате, тук вече ние идваме на помощ, като ви предоставяме една силна селекция на стрийт стайл снимки от Париж, Лондон, Ню Йорк и Милано, които могат да ви вдъхновят за следващия ви летен аутфит.

Street Style – летни визии в пастелни цветове

pastelni cvetove pasteleno lilavo

Пастелните цветове не са нововъведение в модата. Те са били властващите нюанси и през края на 40-те и началото на 50-те години на изминалия век. След Втората световна война, на преден план идва жената и нейната роля в семейството. Идеалната домакиня трябва да изглежда винаги спретнато и да е перфектна във всяко едно отношение. Пастелите стават популярни през 40-те като “класическите цветове”, а през 50-те са вече преобладаващите и предпочитаните от жените цветове. Днес винтидж модата отново е актуална. За да не изглеждате като излезли от забравено старо списание на любимата ви баба, можете към винтидж роклята да добавите нещо много ваше, като примерно бели спортни маратонки.

pastelni cvetove za lqtoto

Тъй като пастелите се водят неутрални цветове, те могат спокойно да се комбинират и заедно. Измитите нюанси придават една романтична нотка дори на строгото елегантно сако. От една страна има нещо много чисто и непорочно в тези цветове, от друга изглеждат много дръзки и едновременно изискани. Каквито и летни визии в пастелни цветове да си изберете, няма да останете незабелязани заради меките галещи окото тонове.

Да се нарисуваме в пастели – летни стрийт стайл визии

letni vizii rozova pola

letni vizii rozova pola sinq riza

letni vizii rozova roklq

letni vizii sin bleizer

letni vizii sinq shifonena bluza

letni vizii sin sukman

letni vizii bejova roklq

letni vizii bejov bleizar

letni vizii bqla teniska

letni vizii cvetna roklq

letni vizii dantelna roklq

letni vizii jalta roklq

letni vizii kasa roklq

letni vizii lilav outfit

letni vizii pasteleno sinq roklq

letni vizii pasteleno zeleno

letni vizii pastelna roklq