Street style

Лятно: Кроп топ с миди пола

mint pola krop top

Има тенденции, които вече втора година не искаме да ги оставим да си отминат. Една от тях е комбинацията кроп топ с миди пола. Деколтетата и голите гърбове останаха в предните години. Сега cексапила и женствеността е в голите коремчета. Чудете се по какъв начин да постигнете идеалната визия с кроп топ и миди пола? Ами ние сме си направили труда да открием едни от най-красивите стрийт стайл визии, които са съчетани по тази формула, а и да ви докажем, че не лъжем и че наистина сладурския кроп топ с миди пола е масово явление по улиците на модните столици. Материите са различни, моделите също, но пък дължините си остават същите. Разгледайте 20-те подбрани стрийт стайл визии.

Кроп топ и миди пола – формулата за се*сапил

cherna pola krop top

Всичко е до правилно подбраните дрехи. Тук кроп топът е бял и с модерен черен надпис. Полата има лента от органза, която слага допълнителен акцент на краката, а и по един особен начин допълва дискретно оголеното коремче. Обувките са дантелени с прозрачните елементи и са съчетални перфектно с полата. Тази е от онези визии, които са изключително елегантни, но същевременно с това имат модерен туист – в случая това е кроп топът, който има по-скоро спортен дух, сравнение с другите елементи във визията.

pola krop top

Кроп топовете се намират в различни форми и модели. Тук той е кръстосан, като оставя един отвор под формата на триъгълник да привлича вниманието и погледие. Визиите изцяло в бяло са друг летен тренд, така че в случая са съчетани няколко модерни елемента в едно. Сандалите и ретро очилата с бели рамки само добавят към безупречната визия още красота и летен дух.

cherna pola dantelen krop top

Нежният дантелен кроп топ е съчетан с миди пола и боти до глезена. Горната част придава по-романтичен вид на целия тоалет. Визията е подходяща както за ежедневието така и за вечерни излизания с приятели на бар. Чантата с капси е по интересен начин съчетана с диадемата с капси на главата на стрийт стайл модела.

Още снимки за кроп топ с миди пола

midi pola krop top

кроп топ и карирана миди пола

pola na kare

бял кроп топ и синя флорална пола

pola na sini cvetq krop top

раиран кроп топ и миди пола

rairana pola krop top

razkroena pola krop top

rozova pola krop top

rozova razkroena pola krop top

bqla pola krop top

bqla pola s krop top

cheren krop top rozova pola

cherno bql krop top

ciklamena pola krop top

cvtna pola krop top

dantelena pola krop top

kojena pola krop top

krop top kojena pola