paieti

Празничният декември е вече тук, а с него откриваме официално и сезонът на бляскавите пайети. Гащеризони, панталони, поли или рокли с пайети са най-добрият начин да се откроите и за заблестите в любимият месец от годината. Дрехите с пайети са подходящи както за семейни вечери, така и фирмени или парти събития. С идването на празниците се гарантира, че ще видим по-голямо разнообразие от пайети по улиците, в офисите, в баровете и клубовете и, разбира се, в коледните празненства. Блестящите облекла всъщност не трябва да се носят само през нощта, но и през деня. Всичко, което е необходимо за това, е да изберете правилната дреха и след това да я съчетаете перфектно! Преди да ви запознаем с особеностите на носенето на пайети, ето един общ съвет, който трябва да имате предвид – винаги залагайте на семпъл дизайн. Едни пайети ще привлекат доста внимание сами по себе си, така че не се нуждаете от бляскава дреха с много сложни детайли или сложен силует.

Пайети за всеки повод

paieti

Започваме с фаворита ни – рокля с пайети! Едва ли има жена, която да не я обича, особено когато стане дума за Коледа и Нова Година. Когато избирате подобна рокля, се стремете към един цвят пайети, тъй като много по-лесно ще я съчетаете с цвета обувки, бижута и чанта. Роклите с различни бляскави цветове са по-трудни относно цялостен стайлинг, но не и невъзможни, разбира се! Като допълнение ще кажем, че е добре да внимавате с количеството бижута, грим и дължина на роклята (съобразявайте я спрямо събитието).

paieti

Ключът да носите пайети през деня е да се справяте добре с наслагването. Якета, шалове, обувки и чорапогащи играят роля в създаването на уникален аутфит през деня. Съчетаването на пайети с друга тъкан може всъщност да направи интересни текстури и по-сложен дизайн. Особено добър избор е, ако не се чувствате добре с идеята да носите пайети изцяло. Аксесоарите също могат да блестят и то много добре.

paieti

Могат ли дрехите с пайети да бъдат подходящи за офиса? На първо място, зависи от вашата длъжност, разбира се. Но, ето едно стилно предложение. Необходимо е да имате умерен вкус, за да направите аутфит, подходящ за работното място. Заложете на пола в нежен цвят, топъл пуловер и чифт токчета в нюд гама, например. Вижте и останалите ни предложения за визии.

Стайлинг идеи с пайети

paieti

paieti

paieti

paieti

paieti

paieti

paieti

paieti

paieti

paieti

paieti

paieti

paieti

paieti

paieti

paieti

paieti

paieti