Street style

Парижки street style от модната седмица

steet style parij cvetove

Когато се каниш да ходиш на Модна седмица в Париж не трябва да си забравяш LV чантата, Dior чантата и разбира се, Chanel чантата. Снимките, които сме подбрали доказват, че дори като турист трябва да станеш част от добре познатия френски шовинизъм и да заложиш на добрите стари емблеми на френската модна сцена. А сега ви представяме модерния парижки street style от последните 2 седмици.

Парижки street style от Анна до Джована и много други

parij street style anna dello russo

Няма начин да не включим Анна Дело Русо в street style снимките ни, тъй като тя е истинско величие на уличния стил.

steet style parij freja beha-cherno

Фрея Беха Ериксън се е дегизирала в черно, но пънк-стилът на красивата моделка не може да остане незабелязан от парижките street style фотографи.

parij street style giovanna

Не може да решим от кое първо да се впечатлим. Джована Баталия е съчетала стилно черно кожено яке с хитовите за сезона ресни, бяла риза с името си на гърба и метален аксесоар с шипове под формата на перо на косата си.

parij street style giovanna commes des garson

Надписите на гърба на дрехите са явно новата страст на модния редактор. Този път Джована е с червено кожено яке от френската марка COMME des GARÇONS.

parij street style uliana sergeenko

Модната седмица няма как да мине и без представител на „руската модна мафия“. Великолепната муза, бивш модел и настоящ котюр-дизайнер Уляна Сергеенко  този път е с по-ежедневен тоалет. Въпреки дънковата си визия, рускинята не изневерява на запазените й типично царствени визии и е заложила на бяло наметало с деликатни бродерии.

chanta louis vuitton parij street style

Чантата Chanel е „must have“ за всеки женски гардероб, а къде другаде да я срещнем толкова често, ако не по парижките улици по време на модната седмица в града.

chanta louis vuitton parij street style kafqva

Както вече споменахме чантата LV е важна! От кой сезон и коя година, няма никакво значение. Всичките шарки с логото на марката са винаги актуални.

dior chanta street style

Няма как да дискриминираме и другата емблематична чанта на френската мода – чантата Dior! В този случай тя не е в познатата кожа, а от дънков плат.

modeli parij street style

И най-хубавото на модните седмици са off-duty моделите, които стоят с чаша кафе и цигара в ръка и си бъбрят по женски, преди началото и след края на ревютата.

parij street style

Нещо, което може да ти се случи, когато имаш добър вкус или ако сляпо робуваш на модата. Въпреки еднаквите Raf Simons палта, модните блогъри искрено се забавляват.

Още сними от парижкия street style

balmain paris street style

steet style parij louis vuitton

cheren pulover botushi parij street style

cherno bqlo poncho parij street style

maksi pola cvetna parij street style

steet style parij dalgo palto

palto pastel sinio parij street style

parij street style bejovi nuansi

parij street style cherno bqlo

parij street style cvetno palto koja

parij street style etno individualism

parij street style fashion clique

palto kamel parij street style

sporten shik parij street style

steet style etno elementi

steet style parij chanti obuvki

steet style parij kojena pola