Street style

Елегантен парижки пролетен street style

stree style parij

Пролетна модна седмица ни дари със страхотни градски аутфити. След като отбелязахме най-ярките от тях е време да се спрем и на най-елегантните визии от парижкия пролетен street style. Монохромните тоалети са едни от основните тенденции на сезона – от глава до пети в бяло или такива в черно-бяло каре. Бежовите палта са главният завършващ щрих на тези визии. Ресните през пролетта не са за подценяване. Те се появяват на палта, якета, ботуши, но предимно са върху поли и рокли. Подготвили сме ви колекция от снимки от Париж в пролетни аутфити в класическите базови цветове. Тук важи известното „Малкото е повече“. Комбинирайте със стил и не натрупвайте визията си с много акценти. Нека изчистената линия говори сама по себе си.

Пролетен street style – новата стара класика

eleganten proleten parijki street style carin

За разлика от Ана Уинтур, която счита черно-от-глава-до-пети за много скучно съчетание, Kарин Ройтфелд, бившият главен редактор на Vogue Paris и сегашният главен моден директор на Harper’s Bazaar, не е на същото мнение. Модната икона е облечена в черна блуза, сако от кадифе, велурени боти и ултра-модерна пола с ресни. Всичките са в един цвят – черно!

Пролетен street style – шик визии

street style palto ochila jacobs

Ако черното ви идва много агресивно и траурно за слънчевата пролет има друга негова алтернатива и това е синьото. Това е цвят с което не можете да сгрешите. Палтото без ръкави на горната снимка е обхваната с дълъг „оби“ колан, прозрачна блуза в същия цвят и хитовите огледални слънчеви очила на Dior.

street style parij palto

Изумрудената блуза с детайли от камъни изглежда страхотно съчетано с бежово макси овърсайз палто и леопардови боти. Черният панталон е заместен от кожен с джобове и сгънати крачоли.

roklq bqlo bledo sinio qka street style

Роклята от парижкия пролетен street style изглежда създадена от порцелан, а не от плат със своите студени нюанси.

cherno bql toalet street style

Огромното черно каре върху бяло е едно от трендовете, които ще забележите да се носят из града за пролет 2015. Роклите с ръкав засилват допълнително ефекта на линиите.

eleganten proleten parijki street style bqlo

Бялото този сезон трябва да ви бъде пръв избор във всичко. Не се страхувайте да излезете като истинска пролетна Снежанка по улиците на града.

eleganten proleten street style cherno cherveno

Не се страхувайте от дългите рокли. Вярно е, че топлите дни са идеални за мини поли и рокли, но пък тези с дължина 7/8 или малко под коляното изглеждат далеч по-елегантно и изтънчено.

street style parij drehi

cherno bql autfit parij street style

eleganten proleten parijki street style bejovo

eleganten proleten parijki street style bqla roklq

eleganten proleten parijki street style cherveno

eleganten proleten parijki street style cherveno sako

eleganten proleten parijki street style monohrom

eleganten proleten parijki street style puhkavo

eleganten proleten parijki street style resni

eleganten proleten parijki street style shapka

eleganten proleten parijki street style shik

feerichno street style parij

futuristichna roklq parij street style

monohromen trend parij street style

palto kamil cherna roklq

priqtelki parij jeni street style

street style bqlo sinio