prolet sportna viziq street style

И така, докато настъпи лятото гардеробът ни и тоалетите ни ще претърпят какви ли не катаклизми заради несигурното време. Всички искаме едно средно топло време, през което да си носим цветни флорали, да се разхождаме само по блейзъри, без да има нужда да се овиваме в шалове като суши, за да не ни отвее лицето вятърът. Разбира се времето не е на същото мнение. Плавният преход от зимата е един бавен процес, през което природата се подиграва с нас като си сменя настроението често и рязко. Ранната пролет е прекрасна с това, че след 4-5 месеца студ и мрачно небе, се появяват слънчевите лъчи, които са топлещи и приятни, но пък са тук само за няколко часа. Този път, черпим вдъхновение от миксиран почти пролетен street style.

(пред)пролетен street style

prolet street style chanta

Ето как минава един ранно-пролетен ден. Ставаш сутрин към 7-8. Чуваш от вън поредната симфония на вятъра. Решаваш, че не е дошъл все още денят, в който ще си сложиш якия цветен аутфит и ще те снимат като пролетен street style гуру, просто защото все още е студено.

prolet street style sinio

Вече минала през банята си застанала пред гардероба и тихичко се дразниш и ругаеш Емо Чолаков. Как смее така долно да лъже, че щяло да бъде минимум 17 градуса!? Сега трябва да се дегизираш като нинджа, за да не загинеш по градските улици от студ. Хвърляш тъжен поглед към пролетната тънка рокля и тършуваш за нещо топло.

prolet vizii zeleno sako street style

Вече си „видимо доволна“ от тоалета, който отразява огледалото – тъмни цветове за основа, а цветният пролетен акцент е зеленото сако. Все пак има шанс днес да те снимат за някой пролетен street style.

prozrachna chanta vizii prolet

Наближава вече 12 часа. На вън малко по малко започва да се стопля. А ти започваш, да се чудиш дали след още един час няма да ти е горещо? Все пак си с 3 ката дрехи!?

street style moda prolet vizii

През деня вече градусите се покачват и започваш да си задаваш екзистенциални въпроси като „Дали не е по-добре да ми е леко студено, отколкото сега да се разтапям от жега?“, „Къде сега ще мъкна това палто със себе си?“, „Как можах да си го причиня?“ и т.н.

ochila street style koja qke prolet

Хващаш едно такси, прибираш се и се преобличаш по най-пролетния начин. Като от корица на списание! Излизаш доволна от вас, но щастието не продължава дълго, защото точно след 2 часа, времето отново застудява и започваш да трепериш като едно крехко цвете. Тук възникват другите въпроси – „За какво ми беше да се преобличам?“, „Защо ме мрази природата?“, „Как да спра да треперя?“ и т.н.

Пролетен street style – Как да сме в крак с природата?

street style sport vizii

След една седмица топли и студени вълни, най-накрая имаш някаква стратегия за облекло! Тя е следната – рокля, пола или панталон от по-тънък плат, жилетка, пролетни обувки и по-плътно яке или палто. Да живеят пластовете! Така сутрин и вечер ти е топло, а с покачването на дневната температура махаш по един слой от дрехите.

zlatista chanta palto street-style

И след като измислихме как да надхитрим времето, да видим и как го правят по света фешънистата. Спрели сме се на ежедневен пролетен street style.

chanta cluch street style prolet

chanta koja street style

street style prolet chanel

chanta street style prolet cluch

cherno bqlo prolet street style

cveten proleten street style

floral street style prolet

jalti botushi street style moda prolet

kafqvo drehi prolet street style

paris street style lv chanta

prolet monohrom vizii street style