obuvki na platforma lqto

По горещите улици с обувки на платформа. Как и с какво съчетават платформите си модните блогъри и редактори?

70-те са превзели изцяло пролетта, лятото и цялата година, изобщо. Ето защо е редно да сменим и обувките ни в духа на тази епоха на свобода и идеализъм. Сандалите на платформа са идеалния завършек на лятната визия. Цветни, със закачливи принтове и най-важно – удобни, те изглеждат добре с закачливите летни рокли и ултра-късите панталонки. Как го носят стрийт стайл звездите можете да видите на снимките, които сме подбрали. А ако търсите просто вдхновение, отново сте попаднали на правилното място. Вижте кои са ни топ предпочитанията.

Стрийт стайл – обувки на платформа

obuvki na platforma bejovi

Бежовите обувки са must have в гардероба на всяка една жена, а бежовите обувки на платформа са must-have за това лято. Те са неутрални, елегантни и може да ги носите с всеки един свой тоалет. Те са идеалния заместител и по-добрата алтернатива на черните обувки. В случая те са комбинирани с тоалет в моряшко синьо.

obuvki na platforma rozovi

Няма как да не обърнем внимание и на пастелните нюанси при обувките. Тези сладки обувки на платформа в бледо розово си партнират идеално с полата в пастелен цвят и бежовата чанта. А забелязахте ли асфалта, който е изрисуван в пастели? Тази визия е стилна и подходяща за летните дни из горещите градски улици.

obuki na platforma miroslava duma

Миньончето Мира Дума не се страхува от високото. За това редовно я виждаме качена на главозамайващи токчета. Този път тя е избрала черни сандали с дървена платформа. Модният стилист и редактор знае триковете, които оптически удължават силуета. Този път играейки с късите дължини, тя е успяла да постигне отново една съвършена визия. Ако и вие сте минион като Мирослава, можете да почерпите вдъхновения от нейните стрийт стайл визии или да видите какво крие в гардероба си.

Още визии с обувки на платформа

obuvki platforma cherni

obuvki platforma vanesa hudgans

obuvki platformi cherni

rozovi obuvki platforma

obuvki s platformi

bejovi obuvki platformi

bejovi sandali platforma

beli platformi obuvki

beli sandali platforma

bledo rozovi sandali platforma

cherni obuvki na platforma

cherni obuvki platforma

cherni obuvki platformi

cherni sandali platforma

jalti obuvki platformi

kojeni sandali platformi