omajete se za po nisak za da imate uspeshen brak

Не се безпокойте повече, уважаеми дългокраки приятелки! Омъжете се за по-нисък, за да имате успешен брак твърди едно ново проучване. Знаем, че усещането за дискомфорт заради стърченето над другите е типичен проблем на високите жени. Те трябва да се лишат от високите токчета, да застават най-отзад при групови фотоси или да се навеждат или снимат в седнало положение с гаджето. Признаваме, че някои мъже не изглеждат готино до високата си дама. Всъщност, тя самата не се чувства достатъчно женствена и беззащитна, ако трябва да помогне на приятеля си да достигне нещо от най-горните рафтове в апартамента си.

Според проучването, ниските мъже са склонни да се разведат по-рядко и са много добри спътници в живота (поне когато става въпрос за домакинската работа). Според предварителното проучване от социолога Далтън Конли от Ню Йорк, при ниските мъже има 18% по-малка вероятност да се оженят от средните или високите момчета, а когато сключат брак те се развеждат по-малко с 32%. Според Конли причината за това се крие във факта, че има по-голяма вероятност приятелката им да скъса с тях преди сватбата.

Тогава загубата би била за високите дами, защото според проучването ниските мъже помагат много повече в домакинството. “Те споделят домашните задължения с половинките си. Средно прекарват 8 часа и 28 минути седмично в домакинска работа, което представлява около 28% от цялата дейност свързана с поддръжката на домакинството.  За сравнение – високите мъже се включват със 7 часа и 30 минути“, гласи част от проучването.

Има и още! Съществува по-голяма вероятност те доброволно да изхранват семейството. Според Конли 78% от ниските мъже нямат нищо против само те да работят. За сравнение такива резултати дават 69% от мъжете със среден ръст и 71% от високите.

Така че, дами престанете с тревогите и скачайте на високите си токчета. Истинската любов не познава граници и препятствия (вертикални или други). А намирането на по-нисък мъж може да се окаже билет за една страхотна връзка.