- Advertisement -
Street style

Свежи стрийт стайл дънкови поли

дънкови поли

След като обсъдихме красивите и известните и как те носят своите дънкови поли е редно да се насочим и към стрийт стайла, където можем да почерпим идеи от блогърите. Когато става дума за универсални дрехи, дънковата пола определено е в списъка, че дори и на челните позиции. След като са една от ключовите фигури  от хипи движението от 1970 насам, полите от деним успяват да запазят своята значимост и многофункционалност, чрез които могат да бъдат създадени страхотни ежедневни визии. Така че тук ние ще говорим за основните модни съвети как да носите дънкова пола и какво да комбинирате с нея, за да изглеждате красиви и модерни.

Стрийт стайл дънкови поли

дънкови поли лято

Като се започне с най-универсалната и готина алтернатива на комбинациите, които може да се направят, ви предлагаме да изпробвате комбинация на пола деним с топ или тениска. За тази комбинация трябва да се насочите към по-ярки цветни решения, а дължината на полата е хубаво да е до коленете с чифт очарователни остри обувки на нисък ток. Можете да се насочите и към по-класическите варианти, като заложите на пола тип молив. С нея можете да пробвате да сложите бяла риза или светла изчистена тениска, добавете и мокасини, балетки или остри обувки на висок ток и визията ви е абсолютно готова. А ако нямате много стриктен дрескод на работното място, дънковата пола – молив, може да мине и за офис облекло.

стрийт стайл дънкови поли копчета

Другият хит при дънковите поли са тези с копчета. Те също попадат на модните подиуми на 2015-та от далечните 70-те, като сега вече са се настанили и в ежедневието. За да имате идеалната стрийт стайл визия, може да заложите на комбинации с кроп топове, тениски, потници и даже някои топове, които имат корсетна част. За обувки, заложете на еспадрили, обувки на платформи, чехли, сандали на висок ток – изборът не е никак малък!

Полата от деним по улиците

стрийт-стайл-за-лятото-дънкови-поли

стрийт стайл летни дънкови поли

стрийт-стайл-мини-дънкови-поли

дънкови-поли-лято-стрийт-стайл

дънкови-поли-стрийт-стайл

дънкови-поли-стрийт-стайл-лято

къси-дънкови-поли

стрийт-стайл-дънкови-поли

стрийт-стайл-дънкови-поли-за-лятото

стрийт-стайл-дънкови-поли-лято

стрийт-стайл-дънкови-поли-лято

стрийт-стайл-дънкови-поли