dalga pola

Казват, че много мъже не харесват жените в дълги поли до пода. На пръв поглед, те им напомнят за миналите векове, да не говорим, че съкровените крака не са даже видими. Но ние смятаме, че това е само лъжи. Точно в дългата пола нежният пол изглежда много по-женствена и стилна.

Но дългата пола не е толкова лесна за носене със своите най-различни цветове, материи и стилове, защото тя може да обърка дори и най-опитния стилист. Ние решихме да ви помогнем да се се справите с този проблем, като се опитаме да ви намерим подходяща информация и нагледни примери в снимки. Все пак този сезон е особено женствен. Дънките са хвърлени обратно в килера, докато не дойдат по-добри времена за тях, а красивите поли във всичките си стилове и модели пълнят рафтовете на бутиците. Модната визия за пролетта са нежни цветове и елегантност. Преди да се впуснете да избирате най-подходящите дрехи и аксесоари, първо трябва да изберете полата.

Дълги поли за сезона

dalga pola

Естествено, за пролетно-летният сезон и топлите есенни дни трябва да се изберат ефирни материи, които са дори полупрозрачни, като например – шифон или дантела. С тях, първо, че ще се чувствате комфортно и второ, ще създавате подходящи ярки визии. С настъпването на студеното време шифонът отива на заден план и идва времето на вискозата, кадифето, вълната и други плътни платове, които ще ви предпазват от замръзване.

Дълги поли 2016

dalgi poli

Дългата черна пола може да се носи с бежово, бледо розово, бяло. Заложете на риза или блуза. Алтернатива на студеният сезон е черното кожено яке над бежово или нещо бяло. В топлото време оставете якето у дома и изберете бял топ, свежа тениска с принтове или блуза. За есента и зимата можете да съчетаете полата с черни велурени боти до глезена. За пролетта и лятото са подходящи кафяви или черни сандали. Като аксесоар можете да добавите … ами … каквото ви хрумне!

dalgi poli

dalgi poli

dalgi poli

dalgi poli

dalgi poli

dalgi poli

dalgi poli

dalgi poli

dalgi poli

dalgi poli