Тенденции

9 тайни за скъпо изглеждащ аутфит

9 taini za strahotna viziq

Великият Карл Лагерфелд е казал, „…всеки може да изглежда шик в нескъпи дрехи. Можете да бъдете най-стилното нещо на света в една тениска и дънки – всичко зависи от вас.“ Е щом, го твърди дори Кайзерът на модата, кои сме ние, че да спорим?

Да изглеждаш в скъпи дрехи не зависи толкова от финансовите средства, които си похарчил по тях, а до това, да си поддържаш дрехите и да умееш да ги съчетаваш. Всяка дреха си има своя характер и капризи. Обръщайте внимание на тези дълги листчета зашити вътре в блузите и панталоните ви. Те не са там, за да ви дразнят като ви дращят кожата, а да ви помогнат да съхраните дрехата си в най-добрия си вид още дълго време. Относно съчетанията, ние сме тук да ви издадем 9 тайни за скъпо изглеждащ аутфит.

9 тайни за страхотна визия

taini za skapo izglejdasht autfit polo

Доброто поло: Не подценявайте силата на полото! То може да бъде в най-любимия ви цвят, в най-любимата ви материя. Важното е да знаете, че ще ви предаде царствена визия. Комбинирайте ярко поло с неутрален цвят пола или обратното.

taini za skapo izglejdasht autfit semplo

Семплост: Заложете на класиката. Най-лесният начин да изглеждате, като нова и свежа сто доларова банкнота е да не се впускате в екстравагантност. Колкото по-семпло, толкова по-шик ще изглеждате.

taini za skapo izglejdasht autfit shapka

Шапка (не)видимка: Нищо няма да подобри визията ви, така както една хубава шапка инсталирана на главата ви. Тя трябва да се слива идеално с тоалета ви, но едновременно с това ще накара хиляди да се обърнат след вас.

taini za skapo izglejdasht autfit

Монохромно настроение: Това е формулата на успеха. Черно, бяло, сиво – тези цветове трябва да са най-добрите ви приятели при избирането на дрехи. Добавете доза творчески туист в аутфита си, като комбинирате строгата елегантност с … чехли!

taini za skapo izglejdasht autfit shal

Сатененият шал: Удивително е как едно парченце плат увит около врата ви, може така да повлияе върху излъчването на тоалета ви. Харесайте си някой пищен принт на сатенен шал и го носете с гордост.

bijuta stil moda metal

Бижута: Сменете бижутата си с камъчета с такива от тежък метал.

moda stil vizii steet style taini

Белйзерът с главно Б: Наметнене блейзер от изискан плат на раменете си. Да толкова е простичко!

taini za skapo izglejdasht autfit trench

Шлифер: Това една от тайните към лондонската изисканост.

9 taini skapo izglejdashti vizii

Микс: Смесването на ежедневно с официално ще повиши стиловата ви игра.

error: