зимни обувки

Зимата все още не е в разгара си, обаче подозираме, че някои от нас вече са се пуснали към магазините за обувки, за да си намерят подходящите зимни ботуши. Не е трудно да се намери нещо подходящо, ако се интересувате само от това, те да топлят краката ви. Въпреки това, много голяма част от потребителите, които се интересуват повече от естетическата страна на въпроса, ще трябва да се заредят с достатъчно търпение, защото ще трябва да прекарат много часове в търсене на стилен и удобен чифт зимни обувки.

Все пак, на какво да обърнем внимание? Кои са нещата, които трябва да запомним, ако искаме не само да не замръзнем, но и да поддържаме някакъв стил? Нека видим как е възможно да изглеждаме добре, дори когато суровата зимна реалност се опитва да ни попречи.

Зимни обувки – боти, ботуши и кубинки

зимни обувки

В магазините се предлага голямо разнообразие от стилове, цветове и материали за всички поводи и всякакви метеорологични условия. Да избереш ботуши, които да се комбинират добре с връхната дреха обикновено не е трудно. По-сложното идва тогава, когато трябва да се съчетаят с другите елементи от гардероба. Кожените ботуши могат да бъдат носени с всякакви дрехи, така че можете спокойно да облечете с тях блузи с поло яка, плетени рокли, туники, дълги пуловери, вълнени поли и туид шорти. Изборът на връхна дреха също не е ограничен: подходящи палта, шлифери, парки, кожени якета, сака, пончота, шуби и т.н.

Стрийт стайл зимни обувки

зимни обувки

Особено популярни са ботушите над коляното, които могат да бъдат, както от кожа, така и от велур. Цветовете, които надделяват в магазините са в черно, сиво, бежово и цвят горчица. Всичките са доста гъвкави и подходящи за различни комбинации. И все пак, ето и няколко бързи цветови решения. Ботуши от велур в цвят бургунди, можете да съчетаете с черни кожени легингси и черна кожена пола. С кафявите ботуши от велур, облечете тъмносини дънки. Черните високи ботуши ги разходете с разкроена пола или скини панталони с висока талия.

зимни обувки

зимни обувки

зимни обувки

зимни обувки

зимни обувки

зимни-обувки

зимни-обувки

зимни-обувки

зимни-обувки

зимни-обувки

зимни-обувки

зимни-обувки