Тенденции

Цветни дамски палта за зимата – защо да ги изберете

дамски палта

Вижте защо да изберете цветните дамски палта за връхна дреха зимата.

Ако искате да облечете нещо топло и веднага грабващо погледа през студените дни, тогава имате нужда от палто в наситен и различен от черното цвят. Така или иначе поради ниските температури навън, има голяма вероятност това да остане единствената част от облеклото ви, която ще се вижда, така че защо не заложите на неочаквано драматично дамско палто?

Дизайните на такива палта са очарователни и красиви, както сами може да се убедите от примерите в галерията по-долу. Има подходящ дизайн и цвят за всеки вкус и стил, така че разгледайте как ги носят модните блогъри, за да откриете сред тях онова, което би паснало най-добре на вашата индивидуалност и фигура.

Цветни дамски палта за зимата

дамски палта

Топлите дамски палта са задължителни за студените дни и тъй като могат да се намерят в разнообразие от цветове и кройки, една жена трудно може да се задоволи само с едно. И тъй като най-често срещаните разцветки на палтата около нас са черно, кафяво и сиво, защо не изберете да се отличите от тълпата с подобни цветни зимни палта? Те са най-лесният начин да заявите позиция на стилна и самоуверена жена, а също така са вариант да се внесе малко цвят в монохромните аутфити. Например един изцяло черен тоалет би изглеждал чудесно с палто в кралско синьо, фуксия, оранж или жълто.

Зимни палта в ярки цветове

дамски палта

Фуксията е наситен розов цвят, който се носи предимно през пролетта и лятото, Женствените дамски палта в цвят фуксия през зимата определено ще внесат свеж цвят в студените дни. Този ярък цвят се съчетава чудесно в комбинация с неутрални тонове, както и с кралско синьо.

дамски палта

Кралско синьото също е наситен цвят, който може да се носи през зимата. Облеклото с подобно палто непременно ще привлече внимание. Съчетава се чудесно с бяло и черно, но също така може да се опита и изцяло син аутфит от глава до пети.

дамски палта

Жълтото е слънчева багра, която може да направи всеки мрачен зимен ден по-светъл. Така че, защо да не изберете именно жълто палто за този сезон? Може да го комбинирате успешно с бял пуловер и дънки или  с други весели цветове като зелено или синьо. Пъстрият леопардов принт също се съчетава успешно.

дамски палта

Оранжевото също е добра алтернатива на скучните зимни палта. Оранжевото палто може да се комбинира добре с дрехи в черно, бяло, сиво, тъмно синьо, бежово и т.н.

дамски палта

Така наречените Color block десени са много модерни и лесни за съчетаване. Успешната формула за впечатляващ тоалет в случая се крие в запазване на останалата част от облеклото семпла.

 дамски палта

дамски палта

дамски палта

дамски палта

дамски палта

дамски палта

дамски палта

дамски палта

дамски палта

дамски палта

дамски палта