вечерни рокли

Вечерни рокли – 5 елегантни сета за официален тоалет.

Празничен коктейл или тържествено светско събитие – всичко това изисква възможност да си изберете красива и изящна вечерна рокля, с която да изпъкнете. Но, изборът никак не е лесен при положение, че модните дизайнери и ателиета ни предоставят великолепни модели с най-модерните стилове и най-красивите платове. Все пак си струва да припомним и че всяко облекло, особено в креативните, екстравагантните творчески и нестандартни идеи, трябва да бъдат удобни и в състояние да се носят. Не забравяйте, че изборът на правилната форма и дължина е важна. Изберете визия, която да съвпада с вашия стил и естетически предпочитания. Ако обикновено не обичате много да експериментирате и през деня сте облечени в основни цветове и визии, то наблегнете на рокля в бежово, черно и сиво в класически кройки. Предвид колко много време отделяме да си подберем ежедневен тоалет и фактът, че във вечерните рокли трябва се инвестира с внимание, то трябва да си отделите достатъчно време за избор на подходящата рокля за вечерта.

Вечерни рокли

вечерни рокли

Цветовете на океана

Нежните нюанси на синьото и розовото са хитът на 2016-та година. Ако сте решили да наблегнете на тях, акцентирайте със светли обувки – бяло, сиво, бежово. Косата ви може да бъде както прибрана в стегнат кок, така и пусната да пада свободно на рамената ви с леки и въздушни вълни. Според дължината й може да я оформите в някоя от  различните официални прически, които сме ви представили в сайта на LAZARA.

вечерни рокли

Шоколадово изкушение

За да не е черно и да не бъде скучно, можете да заложите на сладките кафяви цветове при избора на вечерни рокли. Роклята в примера е кокетна със своята разкроена пола, а блещукащите елементи придават към нея празничност. Отвореното деколте е достатъчно се*сапилно, но и дискретно. Обувките нека да бъдат в карамел или златисто.

вечерни рокли

Пикантности в дантела

Ако характерът ви е достатъчно ярък и харесвате дръзките тоалети, то дантелена рокля в червено е подходящата вечерна рокля за вас. Съчетайте с нея неутрални цветове като черно или бежово. Прибраната нагоре коса ще изглежда най-подходяща прическа към тази привлекателна визия.

вечерни рокли

Царственост във флорали

Ако сте решили, че искате да впечатлите присъстващите на официалното събитие, то лилавото е най-аристократичния и самоуверен цвят, в който може да бъдете облечени. Дълги, феерични и много женствени рокли за вечерта може да изберете за повода. Съчетайте избраната с обувки в бледо розово и перлени бижута.