Тенденции

Дамски обувки от велур за есента

велур

20 причини защо да изберем дамски обувки от велур за есента.

Хладната есен наближава с всеки изминал ден, а променливите температури навън ни карат да гадаем какво да облечем или обуем, за да не ни бъде нито много топло, нито студено. Дамските велурени обувки са идеалното решение за този преходен сезон, като моделите, цветовете и стиловете им варират от еспадрили през боти, елегантни обувки на висок ток и сандали до обувки на платформи. Това предоставя възможност за правилен избор към всеки тоалет – ежедневен или за работа. Дори и да сте от хората, които до сега не са притежавали нещо, изработено от велур, разгледайте 20-те есенни комбинации на дрехи по-долу и сме сигурни, че ще промените мнението си и съвсем скоро ще се сдобиете с чифт нови ежедневни обувки.

Дамски обувки от велур за есента

велур

Когато температурите постепенно падат надолу, чифт боти велур до глезените може да топли точно толкова, колкото и да изглежда очарователно в съчетание с изрязани панталони, скъсани дънки и поли с различна дължина. Така модерното през последните години пончо си остава част от гардероба на всяка модерна дама и вече е време да го носите върху раменете си.

Велурени обувки за есента

велур

Може да носите спокойно велурените си сандали на висок ток в края на лятото и началото на есента и да изглеждате красиви. Изберете модерни и шик блузи към тях, дънки или рокли в интересни цветове, подходящи за сезона като кафяво, цвят каки, кралско синьо и сиво, за да получите впечатляващи есенни комбинации.

велур

Меките мокасини са едни от най-удобните ниски обувки, които можете да намерите и които можете да носите почти навсякъде и с всичко. Същото важи и за еспадрилите, защото и двата типа велурени обувки са подходящи както за по-официалните, така и за по-непосредствените поводи.

велур

велур

велур

велур

велур

велур

велур

велур

велур

велур

велур

велур

велур

велур

велур

велур