есенна колекция обувки на Jimmy Choo

Кейт Хъдсън e в ролята на модел в новата есенна колекция обувки на Jimmy Choo 2015 и сама е избрала как да стилизира визията си. Като че ли има нещо мистериозно и магическо в луксозните марки, защото независимо колко време отминава, те винаги оцеляват и печелят бурни аплодисменти с появата си.

Кейт Хъдсън представя новата есенна колекция обувки на Jimmy Choo за 2015

есенна колекция обувки на Jimmy Choo

Последната есенна колекция обувки на Jimmy Choo 2015 е точно толкова елегантна, колкото се надяваха всички и доказа за пореден път, че именно обувките на Jimmy Choo са точно това, от което нежните ви крака имат нужда за студения сезон. Колекцията е вдъхновена от най-популярния танц от италианския Ренесансов период – балета.

есенна колекция обувки на Jimmy Choo

Новата есенна колекция обувки на Jimmy Choo 2015 е подчинена изцяло на балета – с много дантели, тюлени детайли и елегантни токчета. Не е толкова трудно да се досетим кой представя тези модели, ако следите Холивудските биографии. И ако имате този навик, определено ще сте на ясно, че детството на американската актриса Кейт Хъдсън е било изпълнено с балетни танци. Тенденцията на романтична балерина е напълно разкрита в елегантните кадри на Кейт в леглото, обута с чифт обувки на Jimmy Choo.  Червените кадифени сандали с отворени пръсти и детайли от тюлени панделки изглеждат толкова хармонично в комбинация с чантичката в същия тон. Красивите вълнисти руси коси на блондинката си подхождат с  кремавата й рокля и на фона им ярките обувки и чанта контрастират ярко.

есенна колекция обувки на Jimmy Choo

На друг кадър актрисата позира на червени равни обувки от кадифе. Дизайнът им е съобразен с идеята моделът да се носи за друг вид събития – на бизнес среща,  парти за Рожден ден или разходка из града. И ако нямате идея с какво облекло да ги съчетаете, стилът на Кейт може да ви послужи за ефектен пример – тъмносин костюм с панталон, риза в теракота със стилна папионка и, разбира се, чифт от последната есенна колекция обувки на Jimmy Choo 2015.

есенна колекция обувки на Jimmy Choo

Готови ли сте да видите стилът на Кейт като лошо момиче? Тя позира небрежно с прозрачна макси пола и бяла риза. Палавият дух на Кейт в голямата си част се илюстрира от обувките, които са наистина забележителни парчета с техните високи дантелени набори и бродерия с кристали.

есенна колекция обувки на Jimmy Choo