Тенденции

В какво да посрещнем годината на Огнената маймуна

огнената маймуна

И така, какво да облечем през нощта на Новата година, за да умилостивим Огнената маймуна? За начало, трябва да разберем кои цветове и стилове предпочита тя за идната година.

Нова година – един от най-важните празници за възрастните и децата. Всеки се е настроил с най-големите си мечти и желания, и се е въоръжил с всичката надежда на планетата Земя.

Най-важното в Новогодишните празници е веселото настроение. Правилно подбраните дрехи са част от приповдигнатото настроение на Новогодишното парти. Ето защо, към изборът на тоалет трябва да се отнесем много сериозно. Новата 2016 година, според източния календар, е Година на Червената огнена маймуна. Особено благоприятна ще е тя към тези модни натури, които са склонни към експерименти. Огнената домакиня ще ви помогне да откриете своите таланти и да изразите себе си. Креативните хора имат шанс за големи успехи през новата година. Всяко едно нещо, с което се захванат, ще има своя положителен край.

Годината на Огнената маймуна

огнената маймуна

Дамите най-добре да носят нещо ефирно и въздушно. Леките рокли и широките панталони ще ги накарат да се чувстват свободни. Този тоалет ще направи вашето настроение игриво и се*сапилно. За мъжете се препоръчва строга вратовръзка, въпреки че и по-малко официалният вид е подходящ. Червената огнена маймуна харесва ярката индивидуалност.

Огнената маймуна приветства всичките нюанси на червеното, оранжевото, жълтото, златистото, седефеното, кораловото, кафявото, бордото, червеното и шоколадовото. Нюансите на цвета на пламъка могат да привлекат вниманието на маймунката, която ще донесе късмет, богатство и щастие.

огнената маймуна

Не забравяйте, че маймуната е любител на лукса, оригиналността и творчеството. Именно за това, трябва да внесете повече творчество в окончателния вариант на роклята. Отлично ще изглежда светлочервената рокля за 2016-та, която е украсена със златисти бижута и съчетана с такива обувки. Но ако всичките ви гости ще бъдат облечени в червено, то окото бързо ще се измори от това изобилие на един и същ нюанс. Именно за това, ви предлагаме и други алтернативи, които ще ви донесат късмет за идната Нова година.

Подходящи цветове за носене през 2016-та

огнената маймуна

огнената-маймуна

огнената-маймуна
огнената-маймуна
огнената-маймуна
огнената-маймуна
огнената-маймуна

огнената-маймуна
огнената-маймуна
огнената-маймуна

огнената-маймуна

огнената-маймуна