обувки 2016

Обувки 2016. Тенденциите от модния подиум за зимния сезон. Кои са най-актуалните модели?

В нашите ръце са скъпоценното знание за съществуването на десетките приказни тенденции и още по-невероятни обувки. На модният подиум се разходиха великолепни дамски обувки във всякакви форми височини и стилове. Време е да си поговорим отново за най-голямата женска слабост – обувките и точно кои видове са ни предложи известните дизайнери. Този сезон е богат на абсолютно невероятни, а дори и малко луди решения. Но заедно с тях, има и по-познати, традиционни възможности. Ние предлагаме един списък, който да ви помогне при избора на своя модел. Космати полуотворени обувки, високи чорапести ботуши, ярки и лачени боти? Кои от тях ще включите към своя гардероб, си решавате изцяло вие.

Обувки 2016 – тенденции

обувки 2016

ВИСОКИ БОТУШИ ДО БЕДРАТА

Тези ботуши от сами по себе си привличат вниманието, но дизайнерите не се спират на една и съща дължина. С ярките си цветове ( изумрудено зелено и синьо ), с анималистичните и астрономически щампи, в златно и с прозрачни токчета – тези ботуши се превърнаха в мечтата на всяка една от нас. Не всяко момиче ще се осмели да носи такива високи обувки, но ние препоръчваме да се откажете от всичките си страхове и да пробвате един от тези страхотни модели.

обувки 2016

РОКЕНРОЛ КАПСИ

Не само мъниста, кристали и други чисто момичешки украси може да бъдат видени на краката на модели, ходещи по модния подиум. Грубият стил на пънка и готическите детайли са една от тенденциите за 2016. Капсите, винтчетата и другите метални части, твърдите платформи, лачените обувки, черните и червени цветове – това са ключовите неща, които характеризират спецификата на бунтарската тенденция. Такива мотиви имат Saint Laurent (лачени сандали с каишка и шипове) и Alexander Wang (платформени обувки и катарами).

Обувки за 2016

обувки 2016

МОЗАЙКИ ПО ОБУВКИТЕ

обувки 2016

КВАДРАТЕН ПРОЗРАЧЕН ТОК

обувки 2016

КЛАСИКАТА В ЖАНРА

обувки 2016

ПОДАВАЩИ СЕ ПРЪСТИ

обувки 2016

ЗМИЙСКА КОЖА

обувки 2016

ДЕФОРМИРАНИ ТОКЧЕТА

обувки 2016

ГЕОМЕТРИЧНИ ФОРМИ

обувки-2016

ЛАТЕКСОВИ ПРИСТРАСТИЯ

обувки-2016

ОСТРИ И ЯРКИ

обувки-2016

ПИЩНИ ДЕКОРАЦИИ

обувки-2016

КОСМИЧЕСКА ЕРА