pantaloni prolet tendencii 2015За тези, които са изцяло отдадени на скини панталоните, ще им е трудно да преминат към цялата тази хипарщина, с която ни заляха от модните подиуми. Най-лесният трик при комбинирането на ултра-широки панталони е да ги възприемате като макси поли. С това, с което бихте съчетали с елегантна макси пола, би се вързвало идеално и с широките ви панталони. Знаем, че усещането от стегнати и обръщащи бедрата панталони към фриволни крачоли е странно и ново, но е усилие, което си струва. Този тренд е игрив и многостранен, така че всеки може да си намери своя модел из многото предложения за панталнони. Да видим и кои са хитовите панталони за пролетта.

Кои са хитовите панталони за пролетта?

tendencii prolet pantaloniХипи настроението се пренесе от модния подиум, когато пролетните колекции бяха показани през септември. Модните къщи Saint Laurent, Tom Ford, Tommy Hilfiger помогнаха да изведем силуетите от седемдесетте отново на първа линия. Омръзнало им е от рационалния, номкор дрескод, за който сме облагодетелствани от известно време насам. Дизайнерите достигнаха пика на носталгията, като разархивираха своите скрити скъпоценности, които модернизираха и ни въвлякоха със себе си към една познато-непозната ера. Хитовите панталони от тогава, разбира се, се прехвърлиха в днешно време, когато дизайнерите, вдъхновени от Джони Митчел, Пати Бойд и Джанис Джоплин реконструираха най-емблематичните им визии.

Защо да носим широките панталони?

pantaloni prolet tendencii

Защото можете да си намерите от хитовите панталони за пролетта от деним и да ги носите с чехли като истински бохем. Да си купите едни в сатен и да може да ги слагате на важни летни вечерни събития. А тези с цветя и разни други принтове са достатъчно весели, че да няма нужда да обясняваме техния изключително заразителен пролетен елемент. Да споменем Antonio Berardi, който направи прохладни палазо панталони във вечерна сатен, докато Balmain предложи типичните чарълстонки – скини нагоре, широки надолу.