Тенденции

Мъжка мода: Модерни възли за вратовръзки

vratovrazka zavarzvane moderni nachini majka moda

Ето малък списък на модерни възли за вратовръзки за всеки и всякакъв повод, ако разбира се, търсите повод. Подбрахме едни от най-добрите начини за завързване на вратовръзки, създавани някога от човечеството, за да ви накараме да изглеждате винаги великолепно. Всеки един възел е оценен от четири различни фактора: естетичност, симетрия, сложност и размер на възела. Можете да направите изявление с тези възли всеки ден от седмицата или просто да ги използвате, за да изглеждате елегантни и стилни по време на онези специални събития, където наистина трябва да се откроявате. Така или иначе, вие на практика ще дадете старт на родната мъжка мода, без значение кой стил ще изберете.

Актуални възли за вратовръзки

majka moda vratovryzka zavyrzvane vazel

Възелът – „The Cape“

Възелът „The Cape“ е бързо и лесно подобрение на един друг възел на име Atlantic. „Пелерината“ е подобрила значително своята симетрия и естетическа стойност. Този разхлабен нагоре възел изглежда най-добре с моноцветни вратовръзки и никога не остава незабелязан

nachini vratovryzka vryzvane majka moda

Възелът – „The Van Wijk“

Да го наречем по-сложният вариант на възела „Принц Алберт“, като се добавя трето завъртане в края. Когато е вързан правилно, този дълъг и строен възел създава поразителн и безпогрешен слоест цилиндричен ефект. Много готин възел, който изглежда най-добре в светли цветове. Той е най-подходящ за тесни ризи и с жилетки.


nachini vratovryzka vryzvane majka moda eric

Възелът – „The Eric Glennie“

Изключително интересен и необичаен възел, който е асиметричен и впечатляващ. Използвайте за по-официални събития, не сме много сигурни дали той е подходящ за формално облекло за работа. Този възел изглежда най-добре с райета или плетени и шарени вратовръзки.


nachini vyrzane vyzel vratovryzka

Възелът – „The Eldredge“

Няма никакво съмнение, че този възел е единствен по рода си. За разлика от по-голямата част от тях, „The Eldredge“ се прави чрез използване на малкия край като активния край, преплитането създава ефекта на плетката рибена опашка.


vyzel vratovryzka nachini zavyrzvane

Възелът – „The Krasny Hourglass“

Той е съставен от възела Four-in-Hand с допълнителен възел изравнен с помощта на малък край точно под главния възел, като изглежда на външен вид като пясъчен часовник. Този възел е невъзможен да се коригира след като сте го завързали, така че трябва да го получите от първия път. Ще се постигне голям ефект с помощта на шарена вратовръзка.

vyzel vratovryzka nachini zavyrzvane linwood

Възелът – „The Linwood Taurus“

Това е възел, който можете да използвате, за да направите изявление. Изключително симетрично изкуство, което можете да носите за ежедневни поводи. Препоръчително е да използвате вратовръзка с пейсли принт и ризи с широка яка.

Inline
Inline