макси мода

Добрата макси мода е предназначена да скрие допълнителното тегло или визуално да удължи краката, защото все пак всички недостатъци съвсем реално могат да се замаскират с помощта на правилно подбрания гардероб. Само преди няколко години култът към слабото тяло все още съществуваше и дори взимаше своите жертви. Днес, дизайнерите в света все повече обръщат внимание на модата за пълните дами, така че сезонът на пролет-лято 2016 г., ще бъде благоприятен дори и за тези жени, чиито цифри са далеч от стандартния модел и рядко успяват да намерят нещо в подходящ размер, но също така и да изглежда модерно и да е от ключовите тенденции за сезона. Буфан ръкавите и плаващите материи не просто изглеждат много оригинално, те също така са и практични. Нека да видим какви неща ще трябва да се снабдите в предстоящия пролетно-летен сезон на 2016.

Макси мода пролет 2016

макси мода

ПАЛТАТА

Скрити от вятъра, дъжда и студа е възможно да бъдете при притежаването на топло палто. Ако говорим за макси мода, тенденцията си остава овърсайза, подкъсените ръкави и необичайните цветове. Anton Belinskiy комбинира всички тези решения в невероятно харизматично палто, напомнящо на абстрактните картини. Ако вашия тип тяло ви позволява да се съсредоточите върху кръста, не забравяйте да използвате тази възможност. Правилно е да изберете модел, снабден с колан с малък обем над ханша. Тази хитрост визуално прави кръста още по-тънък.

макси мода

БЛУЗИТЕ

Фокусът върху ръкава е все още тук: Fendi, Flow the Label, Issey Miyake увеличават този детайл, за да може дори силуетът визуално да изглежда по-крехък.

макси мода

РИЗИТЕ

Строгите ризи в мъжкия стил почти няма да имат търсене в сезон пролет-лято 2016. Подгответе се за шифон, органза, светли нюанси и пастели.

макси мода

ЖИЛЕТКИТЕ

Ще се справите добре с тази задача, ако палтата, якетата и стилове им са далеч от разбирането на “класика”. Дизайнерите експериментират с отрязани линии, украсяват ги с ленти, копчета и използват необичайни материи.

макси мода

ПАНТАЛОНЪТ

Миналия пролетно-летен сезон само мързеливите са носели кюлоти. На слабите момичета те позволяваха да придобият желаните закръглености, а на пълните, напротив, помагаха да скрият несъвършенствата на краката. Сега, тази тенденция се връща – класическите черни и светли панталони се появяват на всяко пето шоу. Най-добрите модели, по наше мнение, са на Mara Hoffman, Zac Posen и Flow The Label.

Още от подиума

макси-мода

макси-мода

макси-мода

макси-мода

макси-мода