мода тенденции 2016

Научно е доказано, че жените прекарват едни 30% от деня в размисли какво и как да съчетаят, за да изглеждат елегантно и модерно.

Добре де, излъгахме!

Може и да е много повече от предполагаемия процент. Нямаме конкретна статистика, но пък е факт, че това е един от основните проблеми, вълнуващи ни късно вечерта, когато си легнем и рано сутрин, когато станем. Всъщност – заспиваме и се събуждаме с трескаво прехвърляне в главите си за различни и адекватни комбинации за деня.

Истината е, че понякога, просто се нуждаем от малко вдъхновение, за да създадем нещо красиво и цялостно за ежедневен тоалет. Ние сме се постарали да ви помогнем, до известна степен, с някои насоки за дневни визии.

Какво да облечем през седмицата?

мода тенденции 2016

ПОНЕДЕЛНИК: СПРЕТНАТА И СТРИКТНА

 

Малката черна рокля е добро попадение за първия работен ден. Яката към роклята я прави малко по-офис стил и също така придава на визията класически très Chanel дух. Съчетайте роклята с високи боти до глезена и най-модерния цвят за сезона – нежно розово. Палтото нека бъде бяло, за да внесем малко светлина в мрачната мисъл за понеделника.

мода тенденции 2016

ВТОРНИК: ГОТОВА ЗА ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВА

 

Вторият ден от седмицата нека продължим с класическа офис визия с бяла риза и сив панталон. Перлите са елемент, който ще предаде на тоалета ви идентичност, а ярката чанта клъч, може да е малка, но побира в себе си най-важното – ключове, визитник, телефон и червило.

мода тенденции 2016

СРЯДА: ГРАДСКА БОХЕМИЯ

 

Ако нямате стриктен работен дрескод то тази много артистична визия ще ви допадне и ще ви направи деня с една идея по-жизнен. Игривите ресни и пухкавата кожа са в състояние да повдигнат настроението на всеки. Шапката с периферия е топ аксесоарът на сезона!

мода тенденции 2016

ЧЕТВЪРТЪК: ЯРЪК ИНДИВИДУАЛИСТ

 

Четвъртък, познат още като „утре е петък“ денят, може да се преживее в най-се*сапилният цвят – червеното. Преживейте деня като превземате градски теритирии и смело се справяте със задачите си в целия си женствен блясък.

мода тенденции 2016

ПЕТЪК: КАТО ОТ ПРИКАЗКИТЕ

 

Най-любимият ни ден! Край на работната седмица и начало на дълго-планиран уикенд. Чакаме го 5 дена и накрая той се измъква от компанията ни изключително бързо. Заложете на ярки цветове и дръзки комбинации.

мода тенденции 2016

СЪБОТА: ДУХЪТ НА ПАРТИТО

 

Не сме забравили да добавим и нещо за парти духа ви. Красивата разкроена рокля ще ви накара да се почувствате като истинска кралица на партито. Заложете на удобни и красиви обувки и дръжте аксесоарите минимални и стилни.

мода тенденции 2016

НЕДЕЛЯ: ПО ДОМАШНО

 

След късното прибиране от съботния купон, няма начин да не прекарате сутринта в леглото с книга или таблет в скута и чаша ароматно кафе в ръка.