Тенденции

Модни тенденции за есен 2016

модни тенденции

Най-добрите 9 модни тенденции за есен 2016, които може да използвате.

Жените, които държат да бъдат в крак с модата винаги се интересуват от актуалните модни тенденции, които ще бъдат носени през следващия сезон и предварително се подготвят, за да го посрещнат по най-стилния начин. Ако и вие сте сред дамите, които нямат търпение да научат кои са облеклата, които ще носят през есен 2016, веднага ви предоставяме нужната информация. От интересни палта и луксозни дантели до тоалети със свеж морски вид, тук е вашето подробно ръководство за най-големите тенденции за сезона.

Модни тенденции за есен 2016

модни тенденции

МОРСКО ВДЪХНОВЕНИЕ

През изминалите сезони дрехите бяха вдъхновени от армията, но за есен 2016 дизайнерите обръщат поглед към морския флот. Дрехите, в които е добре да инвестирате, ако искате да сте облечени според тенденциите за мода 2016 и по-конкретно есенният сезон са: моряшки панталони и сака с двоен ред копчета отпред.

модни тенденции

ЛЕОПАРДОВ ПРИНТ

Всички, които имат или нямат отношение към дамска мода, имат мнение за този животински принт. Обикновено мненията са крайни – или е обожаван и носен по всеки възможен начин или е отричан. Истината е, че леопардовият принт никога не е излизал от мода, но в тенденциите за есен 2016 го видяхме в колекциите на Alexander Wang, Coach и Sonia Rykel.

модни тенденции

НАСЛОЯВАНЕ НА ЕТАЖИ

Полите с мулти-слоеве ще станат задължителни за всеки дамски гардероб през тази есен. Gucci залага на декадентски кич, но с новаторството си от пастелни тонове и плисета, успява да внесе разкош и текстура в тази есенна тенденция.

модни тенденции

ЧЕРНО И ПРОЗРАЧНО

Черните прозрачни топове ще бъдат стандартни за вечерното облекло през есен 2016. Chanel залага на раздвижени прозрачни поли, докато Givenchy подходи по познатия начин и залага на романтични модели с дължина до земята.

модни тенденции

ОГРОМНИ ФЛОРАЛИ

Дръзките цветя също намериха място сред актуалните модни тенденции за есен 2016. Видяхме ги в колекциите на Tory Burch, Giambattista Vali и Tanya Taylor.

модни тенденции

ДРЪЗКИ РАМЕНЕ

Уголемените форми продължават да са актуални, този път са фокусирани в областта на раменете. В колекциите на Valentino, Ellery, J.W.Anderson и Opening Ceremony бяха представени модели с обемни рамене и ръкави.

модни тенденции

ЗЕЛЕНО

Sally La Pointe и Delpozo предлагат зелени дрехи в цвета на жабока Кермит при вечерните облекла за сезон есен 2016. На срещуположния край на спектъра Moschino предлага флуорисцентно зелено.

модни тенденции

ПЕПЕРУДЕНИ АКЦЕНТИ

Избродирани или изобразени върху щампите на дрехите, пеперудите присъстваха в колекциите на Valentino и Gucci, освен това със сигурност ще допаднат на дамите, които с удоволствие ще ги носят върху себе си през есента на 2016.

модни тенденции

МЪХЕСТИ ПАЛТА

Те продължават да доминират и през този сезон, а най-новите модели бяха на Veronique Branquinho, Carven и Topshop Unique.

източник:elle.com