Тенденции

Обувки 2017 – тенденции пролет/лято

обувки

Тенденции при дамските обувки 2017 – пролет/лято.

Моделите дизайнерски обувки за 2017 сезон пролет/лято са възхитителни. Има дизайни в много различни стилове, които връщат спомени за отминалите дни. Обувките на 2017 са готини и меланхолични, а понякога дори свързани с последните социални тенденции. Те са цветни и интересни, творчески направени, а понякога и с препратки към приказките. Гледайки тези интригуващи творения, няма как да не си помислим, че именно обувките ще бъдат това, което ще направи или съсипе цялостната визия. Е, поне през пролетта и лятото на тази година. Ето какво включваха топ тенденциите при обувките за 2017 по време на ревютата на Седмицата на модата.

Обувки 2017 – тенденции пролет/лято

 

обувки

Обувките с котешки токчета – Няма нищо по-секси, от това да се даде само намек за нещо специално, а котешките токчета от дълго време са перфектната малка формула за добавяне на арка, без да се наранява крака и да се създаде атмосфера на очарователни мистерия. Дали тези прекрасни дизайни на обувки 2017 са с отворена пета, с каишка или сандали, носени с отвесни чорапогащи, това модел, който повечето от най-добрите дизайнери са добавили към техните колекции.

обувки

Обувки на платформи – Една от топ тенденциите за лятото са масивните обувки на платформа. При тях фокусът е върху платформите, които добавят височина и прелест на почти всяка обувка, която се появява на модните ревюта.

обувки

Обувките с равни подметки – Те са като комбинация между платформите и обувките с ниски токчета. Изглеждат по-скоро като спортни обувки и осигуряват максимален комфорт на стъпалото. Брандовете изобщо не се срамуваха от тези модели и изглежда щурите  принтове с луди декорации са напълно модерни за сезона.

обувки

Обувките с тънки високи токчета – Да, определено пролетно-летния сезон на 2017 е сезон на контрастите. Ако можете да носите един стил обувки, то вие със сигурност можете да носите и точно обратния. Това означава, че както ниските и стабилни модели осигуряват комфорт, така и шик високите токчета са свързани с деликатна женственост на жената.

обувки

Обувките с кръгли токчета – Има нещо в геометрично оформените дизайни, което кара кръвта да закипи и виждайки тези токчета сред тенденциите при обувките за 2017 определено сме доста приятно изненадани. Макар да се появиха и през миналите сезони, именно трендовите комбинации тук ги правят толкова страхотни.

обувки

Обувките с брандове – Тенденциите пролет/лято 2017 не биха били завършени без брандирането, което превзе последните ревюта по време на Седмицата на модата по целия свят. Много от дизайнерите поставиха имената на марките си върху токчетата на обувките, докато други използваха други места върху тях.

обувки

Сандали с чорапи – Тази тенденция беше навсякъде по ревютата за презентациите на Седмицата на модата. Виждаме всички видове творения тук, от Givenchy със завързани жълти сандали, носени с дебели кафяви чорапи до вид, който е напълно неочакван, създаден от синтетичен чорапо-подобен материал, който се носи със сандали с висок ток.

обувки

Чорапи с боти – Виждаме чорапи и сандали доста често, но чорапите и обувките са най-добрата тенденция, върху която да се съсредоточим тук, независимо дали взети поотделно или заедно. Има някои невероятно прекрасни парчета, които наистина изглеждат много красиво на краката, като се набляга най-добрите части на долните крайници и създаване на някои интригуващи текстури със съответното оцветяване.

обувки

Чорапогащи със сандали с каишки – Прозрачните чорапи и чорапогащите също присъстват този сезон и се чудехме какво да правим с тях. В крайна сметка, от толкова време е било табу да се носят прозрачни със сандали, че е странно да се види тази тенденция в центъра на вниманието.

обувки

Ботушичорапи – Да, видяхме боти с чорапи и още някои фънки дизайна, но това си заслужава отделна категория. Това са модели ботуши, които наистина приличат като направени от чорапи в обувки или нещо подобно. Това е уютен тренд, който може и не винаги да изглежда толкова добре.

обувки

Блестящи обувки – Ние обичаме обувките и ботушите ни да бъдат лъснати да блестят ден и нощ, но когато този блясък изведнъж придобие друг смисъл се оказва, че е време за дневно или нощно парти. Независимо дали става дума за красивите високи токчета с къдрици на Saint Laurent или за сребърните и златните готови за диско равни платформи на  Balmain, това е една тенденция за обувки, с която наистина можем да се забавляваме, особено ако направим обувките основен акцент в аутфита.

обувки

Дишащи обувки – Сред тенденциите за сезона имаше много ботуши и обувки с дупки или мрежа, които да позволяват на краката да дишат. Имаше дори Crocs, чиито дупки определено можеха да проветряват глезените. Salvatore Ferragamo внесе монохромен тренд с дишащите ботуши, докато черните чорапени ботуши с връзки на Dolce & Gabbana изглеждаха страхотно.

обувки

Обувките с връзки/каишки около глезените – Оказва се, че глезените са голяма част от тялото, която трябва да се подчертае през сезон пролет/лято на 2017. Независимо дали предпочитаме дебели каишки от кожа или  по-дебели единични ленти в змийска кожа, много топ дизайнери създават своите шедьоври по начин, който показва кожата и обхваща красиво, по някога грубовато, понякога нежно, но много често привеждайки погледа към тънката част на краката.

обувки

Обувките с връзки – Имаме възможност да видим един куп тенденции за пролет / лято 2017 обувки, където обувките са завързани плътно или показващи каквото е отдолу, носени с чорапи, чорапогащи, отворена пета или просто изглеждащи страхотно сандали или ботуши.

обувки

Обувките с отворена пета – Независимо дали като част от колекциите с квадратни токове или с ремъци на глезените, които са приятни и дебели, или с тънки нишки около стройната област и осеяни с цветове и шарки, обувките с отворена пета са изцяло на мода и не говорим само за сабото, макар че и то със сигурност се появи.

обувки

„Грозните обувки“ – Трудно е да се определи какво прави една обувка грозна и е доста субективно да се определи, но мнозина нарекоха Crocs и Uggs „пълна гадост“, въпреки че са някои от най-удобните обувки на пазара.

обувки

Обувките на отбора – Атлетик вдъхновенията са огромна тенденция на модния подиум, от облеклото до аксесоарите и най-вече сред тенденциите обувки за пролет / лято 2017. Това е една неочаквана опция за обувки, на която със сигурност може да се насладите на максимум. Независимо дали търсим боксьорски ботуши или вградени в чорапи, сезонът повелява за маратонки.

обувки

Обувки естествена кожа – Живите цветове са най-често срещани сред тенденциите за обувки 2017, а кожените ботуши от миналия зимен сезон направиха много силна изява по време на ревютата на Седмицата на модата.

обувки

Обувките от змийска кожа – Има доста интригуваща тенденция за сезона и тя е свързана със змийската кожа. Наистина интересни творения са били донесени до подиумите на Седмицата на модата, включително и някои луди решения от Marc Jacobs и някои половина на половина визии на Louis Vuitton, с проява на много вкус  да се смесват зелена змийска кожа на гърба на ходилото с  триъгълник кожа в телесен цвят върху предната част.

обувки

 

Обувките с фънки токчета – Не-геометричните дизайни са честа тема за обувките по време на Седмицата на модата и трябва да се признае, че има много интригуващи предложения за този сезон, които ще грабнат вниманието.

обувки

Чизми – Чизмите не бяха много срещани, но очертаващите тялото модели, забелязани при Gucci и Balenciaga, със сигурност са нещо, което да хване очите. Те са сек*и и като втора кожа, изработени от спандекс или лачена кожа.

обувки

Комфортни чехли – Чехлите бяха много модерни по улиците през 90-те, а сега имат фънки дизайни за лятото и са с цветя и пайети за ъпдейт.

обувки

Обувките с пера, панделки и къдрици – всички те присъстваха многократно сред моделите за пролет/лято 2017 и ще бъдат сред топ тенденциите.

обувки

Обувките за бъдещето – Видяхме много футуристични модели обувки на ревютата, които подхождаха на футуристичните дизайни на дрехите.

обувки

Обувките, вдъхновени от ориента – Вдъхновението от Япония и Китай намери място сред тенденциите за 2017 и се забеляза навсякъде по време на Седмицата на модата по целия свят.

обувки

Марокански чехли – Имаше един куп от чехлите на баба, които някак напомниха за Близкия изток. Това е минималистична версия на известните още като Babouche чехли.

обувки

 

обувки

 

обувки

 

обувки

 

обувки

 

обувки

 

обувки

 

обувки

 

обувки

 

error: