Маникюр

Маникюри 2017 – тенденции пролет/лято

маникюри

Маникюри 2017 – тенденции пролет/лято.

Тенденциите при маникюра всяка година ни поразяват и така се случва и през 2017-та. Невероятно е как толкова малко платно като женските нокти може да побере върху себе си толкова много творчество и колко голямо влияние може да има това върху целия облик на дамите. Пролетно-летните тенденции маникюри 2017 са свързани с играта на очакванията, било то игра с с голи нокти или с декориране на нокти в различни дизайни.

Някои от стилистите на маникюри предпочитат да държат нещата унили, докато други са избрали ноктите да бъдат гръмки и с апликации. Тенденциите при цветовете на лака за нокти и дизайните за декорация на нокти за годината определено предлагат по нещо за всеки вкус. Но преди да насочим внимание към предложенията на дизайнерите, нека да нека да поговорим малко за преобладаващите форми на сезона.

Маникюри 2017 – тенденции пролет/лято

маникюри

Заоблени маникюри за къси нокти –  Може би това е  изобразяване на  преминаването към андрогинията на световната мода или може би това е просто въпрос на лесна поддръжка. Така или иначе, практичният маникюр за къси нокти може да изглежда симпатично и има тон лакове за него.

маникюри

Овален маникюр – Овалните нокти винаги ще изглеждат стилно, защото тази форма е елегантна и в същото време практична. От една страна, те са достатъчно дълги нокти, за да позволят на маникюристите да се развихрят малко по-диво с техните дизайни, но тъй като те не са прекалено дълги, ноктите никога няма да изглеждат зашеметяващо.

маникюри

Маникюри с форма на бадем – Повечето творци на маникюрите предпочитат естествената дължина на ноктите, но неколцина разбиха тази тема и предпочетоха по-издължени в горната си част нокти. Въпреки това, дори и с извън релсите дизайните на Libertine, формата на дългите нокти е бадемообразна и се избягва по-екстремния остър маникюр.

Тенденции маникюри 2017

маникюри

Полу-голи нокти с цветни петна – Голяма тенденция за този сезон са цветните пръски. В много различни шоута, маникюристите създадоха маникюри с малко усилия, но с голямо въздействие, чрез украсяване на ноктите само с плисък.

маникюри

Пространствени апликации върху ноктите – Ноктите растат; не само на дължина, но и на дебелина, благодарение на някои невероятни 3 триизмерни апликации. CND водеше при Libertine изглеждаше разтърсващо. Всеки модел носеше различен дизайн – в повечето случаи, всяка ръка носеше различен дизайн. Видяхме бижута, мъниста, розов пух и кучешки лица! Това не е една от тези тенденции маникюри, с която може да ви се размине, но ако вашата работа е по-толерантна, отидете с него!

маникюри

Заслепяващи маникюри – Повечето дизайнери тази година не искат ноктите да откраднат шоуто, но някои от тях бяха изключение и не се страхуват, че техните ревюта представят глем и заслепяващи нокти за 2017. Тайната в издържливостта на такъв буен стил е прецизното нанасяне на декоративни бижута и много силно лепило за нокти.

маникюри

Маникюри с раирани и схематични дизайни – Има нещо специално в свободното интерпретиране с четката и правенето на онова, което ума и фантазията желаят. Ноктите са платно, което дава възможност за много творчество, въпреки малкия си размер, а играта с линии е един от начините да се получи интересно. Видяхме някои прекрасни непълни и с линия арт тенденции за този сезон.

маникюри

Бял маникюр – Сред лесните за пресъздаване тенденции при маникюра, тази е една от малко по-трудните. Твърде белите нокти могат да бъдат наистина готини, когато са лакирани перфектно и комбинирани с colorblock аутфити.  Въпреки това, дрехата с грешна шарка или странната форма на ноктите, могат да съсипят добрия им външен вид и да изглеждат като лакирани с коректор.

маникюри

Маникюри с преобладаващ топ цвят – Това е стил на прилагане, който се забеляза сред останалите тенденции за сезона.  Ефектът е доста впечатляващ и за щастие доста лесен за постигане. Първо се лакира база за цвят, а след това почти напълно се покрива с горен цвят, като се оставя само един малък участък на дъното, който да разкрива долния лак.

маникюри

Маникюри в телесен цвят – Много жени приветстват оставането на тази тенденция, защото ноктите с телесен лак изглеждат много свежи, естествени и здрави, но все пак леко уникални. Традиционно, в края на краищата, ние сме свикнали да виждаме такива нокти на френски маникюр.

маникюри

Креативни френски маникюри – Няколко опити за връщането на обикновения стар френски маникюр се забелязаха, но печелившите решения бяха в по-умен и уникален стил, който надделя над традиционния, независимо дали чрез използване на нетрадиционни цветове или чрез игра с формите.

маникюри

Мек и женствен розов маникюр – Най-романтичният сред тенденциите за маникюри 2017 сезон пролет/лято е розовият. Този маникюр в розово е свеж и ведър, а с него ноктите изглеждат в перфектно пролетно здраве. Той е идеалния нежен маникюр за всяка деликатна дама.

маникюри

Металически матови маникюри – Този сезон много дизайнери са избрали метални златни и сребърни нокти, но вместо да им позволят да блеснат твърде много, те са боядисани с матово покритие. Това е особено интересен избор, когато контрастира с всички твърди, блестящи цветове, които видяхме в някои от другите шоута.

маникюри

Омбре маникюр – Макар маникюр омбре да изглежда труден за постигане, той е всичко друго, но не и скучен. Ето защо има много доволни дами от факта, че присъства сред тенденциите за лято 2017. За да създадете едни страхотно омбре нокти, просто нанесете желаните цветове лак върху гъбичка и я поставете върху ноктите. Ефектът е бърз и безпроблемен.

маникюри

Лак върху кутикулите – Вие трябва да бъдете внимателни с някои от тенденциите на ноктите на пролет / лято 2017, защото ако ги направите погрешно, те може да изглеждат небрежни. Въпреки това, ако ги направите добре, ефектът е уникален и стилен.

маникюри

Червен маникюр – Това е най сек*и тенденцията за сезона. Едни червени нокти винаги ще излъчват блясък, прелъстяване, и само нотка на игривост. Ето защо те са предпочитани и винаги на мода от много години насам.

маникюри

Маникюри в цвят бордо – Ето я по-тъмната и по-сърдита сестра на покоряващия червен маникюр. Ноктите в цвят бордо удвояват съблазнителната опасност на червеното, докато добавят една нотка на тайнственост и готик излъчване.

маникюри

Маникюр в синьо – Ноктите в бордо не са единствения готик вариант сред тенденциите за модерен маникюр. На няколко от шоутата маникюристите представиха среднощни нюанси, вероятно представители на топлото лятно нощно небе.

маникюри

Маникюри с гланц – Ноктите с гланц замениха матовите лакове за сезон пролет/лято 2017. По време на ревютата имаше модели с овални и закръглени нокти, лакирани с гланцови нюанси на оранжево, ментово и сиво.

маникюри

маникюри

маникюри

маникюри

 

източник:fashionisers.com