pijamen stil

Пижамената мода в ежедневието. Как правилно да се обличаме в последния моден тренд?

През пролетта на 2016 можете да носите пижамата си навсякъде – в киното, на среща с приятели, на парти, на разходка – навсякъде!!! Това е тенденция, която не предаде своите позиции и за 2016 достигна своя пик. След като официално дизайнерите обявиха “бельо” – стила като акцент на настъпващата пролет и лятото след нея, пижамените тоалети още повече започнаха да ни блазнят! Как да прехвърлите този лежерен стил от леглото към ежедневието и с какво да комбинирате, за да изглеждате модерни, можете да видите на стайл сетовете долу.

Пижамената мода в ежедневието

pijamen stil

БЕЖОВ КОНТРАСТ

Нека да започнем с най-главното – “пижамата”. Тя може да бъде направена от коприна или памук с по-свободна или по-тясна кройка, с копчета или с колан. Основното нещо е принтът! Тези, които са на летящи крави и слонове, горски плодове и цветя в мек сиво-бял цвят са наистина подходящо само за вкъщи. А по-сдържаните графични отпечатъци на точки, орхидеи и жирафи са напълно подходящи за навън. Заложете на наситени цветове, а по-неутралните тъмни цветове с принт може да бъдат контрастирани със светли тонове и пастел. Изберете минималистични бижута и изчистени аксесоари.

pijamen stil

ФАУНА В РОЗОВО

Ако вашата “пижама” е истинско произведение на дизайна (в случая, това е на Valentino), то го допълнете с впечатляващи аксесоари, които привличат погледа. Обувките с широк и стабилен ток, червен клъч от крокодилска кожа и масивни обеци. Повярвайте, по този начин ще ъпгрейднете пижамената визия в изискан тоалет. Така, бохемското облекло ще изглежда добре не само през деня, но и вечерта.

pijamen stil

ТОКЧЕТА И КОНТРАСТНА ЧАНТА

Черната пижама с елегантна черна рамка може скоро да бъде силна конкуренция на малката черна рокля. Този аутфит може да бъде допълнен с главозамайващо високи токчета, продълговато колие и дамска чанта в светъл цвят. Така няма как да не изглеждате като от корица на списание.

pijamen stil

С КЕЦОВЕ И ЧАСОВНИК

Ние сме уверени, че Алесандро Делакуа, дизайнерът на Rochas, е създал тези пижами не за носене в вкъщи. Най-малкото, да държите заключена красотата на тези балерини ще е истинско престъпление! Най-подходящото допълнение към аутфита са обувки и аксесоари  в същия нюанс на синьо. Добавете и голям луксозен часовник за крайна визия.

pijamen stil

ТОКЧЕТА И ОБЕЦИ

Цветът марсала на чантата, в комбинация с късата дръжка, е за сериозните момичета, а стилът на обувките трябва да бъде класически и не с много голям ток, за да може да се справите със заетия си и дълъг дневен график. Имате много какво да свършите през деня, но никога не бихте сменили обувките си със спортни такива. Но в костюмът нямате нищо да заменяте за пижамата си. Не забравяйте и за красивите си обеци, те са частта, която внася лукс в облеклото.

pijamen stil

ЧЕРНО И БЯЛО

Раираната пижама е класика в жанра, особено ако горната част напомня на мъжка риза. Изберете масивни сандали а-ла “Мери Джейн” с широк ток, графична чанта през рамо и дълги обеци. За начало ви препоръчваме да се придържате към една цветова схема, а когато се чувствате по-уверени в този стил, добавете и по-ярки акценти!