Тенденции при шапките за есен-зима 2016-2017

шапките

Тенденции при шапките за есен-зима 2016-2017. Кои са най-актуалните модели шапки за студените дни.

На всяка жена й се е случвало да застане пред огледалото, напълно облечена за излизане, а да се чувства така, сякаш визията й не е напълно завършена. Финалната щриха към непълнотата на външния вид обикновено е шапката, която създава магията на образа и моментално издига нивото на визията.

Сигурни сме, че всички уважаващи себе се жени със стил, които следят актуалните тенденции за прически и дрехи за есенно-зимния сезон, очакват да научат и какви са модерните дамски шапки, които могат да носят към тях. Ето защо сега насочваме вниманието ви към актуалните тенденции при шапките за есен-зима 2016-2017, които се откроиха в основните модни столици.

Може да избирате сред разнообразие на модели дамски зимни шапки, които ще топлят главата от студения въздух навън и ще се съчетаят подходящо с тоалета, защото както може да се убедите сами от тенденциите за есен-зима по-долу, има зимна дамска шапка за всеки повод. Симпатичните бийнита остават все така подходящи за ежедневното облекло, различните модели шапки с козирки ще пазят очите от слънцето и нежеланите погледи на околните, а спортните качулки са алтернатива на шапките за анцунг.

Тенденции при шапките за есен-зима 2016-2017

шапките

Плетени шапки бийни.

шапките

Шапки с периферия.

шапките

Шапки барети.

шапките

Шапки с пух.

шапките

Шапки с козирка.

шапките

Шапки бомбе.

шапки

Моряшки шапки и шапки с форма на кофа.

шапки

Широкополи шапки.

шапки

Дамски шапки с връзки от двете страни.

шапки

Забулени шапки с мрежа отпред.

шапки

Спортни качулки.

шапки

Аксесоари за глава с интересни форми.

шапки

 

източник:fashionisers.com