proletni cvetove

Кои са пролетни цветове за този сезон? За да си отговорим на този въпрос, се върнахме към пролетните колекции и очевидните цветове по подиумите бяха 5, но какви само! Огненото червено, свежото жълто, искрящото бяло, сладкото розово и най-любимите ни сини цветове се появяваха не само като акценти, но и в цялостни едноцветни ансамбли. Тези 5 цвята бяха най-силно изразени в нюйоркската седмица на модата. Дизайнерите за пролетта са позитивно настроени и ни дават възможността да изразим и ние нашия вътрешен радостен свят, чрез тези ярки нюанси, които сами по себе си имат аромат и вкус на пролет.

Пролетни цветове за топлите дни

proletni cvetove bqlo

1. Пролетни цветове- искрящо бяло

Бялото е началото и края. Бялото е чисто и свято. А колко добре само стои на хубава кожа със загар … За пролетта LBD-то ни (little black dress – малка черна рокля), се сменя с LWD (little white dress – малка бяла рокля). С всичките вариации на подиума, чак ни се зави свят от толкова много бели рокли и тоалети.

proletni-cvetove-cherveno

2. Пролетни цветове – страстно червено

Червеното се открояваше като сирена в колекциите на модните къщи като Zac Posen и Donna Karan. Този цвят не очаквахме да е в трендовите за топлия сезон, но сме много приятно изненадани. А каква по-хубава гледка от тази на жена, облечена в червено?

proletni cvetove jalto

3. Пролетни цветове – лимонено жълто

Този цвят ни напомня за гениалното парче на The Beatles – „Here Comes The Sun“. Да благодарим на нюйоркските модни представители като Michael Kors, DVF и Delpozo, че можем да почустваме тази пролет слънчевите личи директно върху нас, като си сложим някой тоалет в жълтия цвят.

proletni cvetove rozovo

4. Пролетни цветове – вкусно розово

За разлика от Джеръми Скот, който ни ослепи с електриковите си Барби-цветове за колекцията на Moschino, повечето розови нюанси на подиума са в бледи цветове, много нежни и приятни за сетивата. За пролет 2015 имате възможността да изкарате най-момичешката си и кокетна визия чрез вкусните розови тонове.

proletni cvetove sinio5. Пролетни цветове – студеното синьо

Изглежда, че нямаше дизайнер, който да не е сложил поне няколко тоалета в син цвят в колекциите си. Най-хитовия и иновативен цвят Hainan blue, също беше част от многото визии и присъстваше като акцент по модния подиум.