marsala cvqt na godinata panton

Ако до сега не сте се натъквали на гръмки заглавия, че МАРСАЛА Е ЦВЕТЪТ НА ГОДИНАТА, значи от началото на годината не сте се ровили из Интернет. Е, честито сега вече знаете, че Pantone обяви марсала за цвета на 2015. Ще улесним за тези, които не знаят какво е Pantone, това е компания в САЩ, която е известна със системата си за съответствие на цветове. Марсалата със своя богат червеникаво-кафяв оттенък е успял да стане любим на много от звездите в Холивуд. С червени и кафяви с розови и карамелени нотки, марсала има същата дълбочина и специфика като едноименното сицилианското вино за готвене.

Кои звезди предпочитат марсала?

roklq versace jeimi chung

Марсала е толкова разкошен и топъл нюанс, че можете да го вкусите само като го гледате. Тя често се свързва с елегантността и изтънчеността, но напомня и на здраво стъпил на земята корени, което я прави толкова лесно приложима. Стилистие и дизайнерите са на същото мнение. Дизайнери като Gucci,  Christopher Kane и Nina Ricci са включили към колекциите си рокли в цвят марсала. Цветът е актуален, както за пролетния сезон така и за студените зимни дни, в които придава уют и топлина.

Кои звезди предпочитат цвета на Pantone?

tolda suintan marsala roklq

С какво най-добре се съчетава с такъв сладък сиропен цвят? Съчетайте го с неутрални тонове, като тъмносиньо или черно, или опитайте с допълващ цвят, като тази на горчицата. Друг начин да провате цвета е да го нанесете на устните си. Марсалата ласкае естествените пигменти на устните, така че подхожда на почто всеки. Ако не сте сигурни дали оттенъкът е за вас, най-добрият начин, с който можете да свикнете с един цвят, е да го използвате в шарки с такива цветове, които наистина много обичате. Така че, ако искате да пробвате цветът марсала (или който и да е друг нов цвят), започнете с аксесоари като акцент.

zoe kravitz marsala roklq

beyonce marsala roklq

chloe grace roklq marsala

marsala eimi klark zac posen

marsala roklq koja christa b allen

marsala roklq prada Jess Weixler

marsala taylor swift roklq

olivia palermo roklq marsala

roklq marsala bleik laivli

roklq marsala michelle monaghan lanvin

roklq marsala olivia munn