стайл вдъхновения али макдроу

Всяка година, когато есента настъпи и времето захладнее няма как да не си спомним за добрите стари холивудски филми от миналия век. “Любовна история” е класика, която макар и да е с трагичен край, се счита за един от най-романтичните филми. В главните роли са Али МакГроу и Райън О’Нийл, които са колежани с различни мечти, интереси и социални статуси. Въпреки това те се събират и се вричат във вечна любов. Тя е дъщеря на пекар, а той произлиза от заможно семейство, точно тази тяхна незначителна разлика е причината на проблемите в живота на влюбените. Оливър (Райън О’Нийл) продължава семейната традиция като учи в Харвард, а мечтата на Дженифър е да замине за Париж и да се отдаде на музиката. Все пак двамата сключват брак и макар че бащата на Оливър е против връзката му с Джени, която е от по-нисък клас, като той го лишава от финансовата си подкрепа. След време, когато двойката решава да създаде поколение откриват, че Джени е много болна.

Повече от това не е редно да издаваме. Въпреки краткия ни преразказ, няма как да пренесем целия дух на филма, който оставя едно меланхолично и любовно чувство във вас. Едни от най-запомнящите се цитати от филма са: “Да обичаш значи никога да не ти се налага да кажеш “съжалявам“.

Филмът е сърцераздирателен, но си струва времето, защото екранната химия между МакГроу и О’Нийл прави филма, така че няма начин да се разочаровате. Дизайнерите на костюмите Пърл Сомнър и Алис Манугян Мартин практически дефинират колежанския стил с този филм. Дрехите верни на времето си са толкова емблематични, че класическите вечни визии на героинята на МакГроу продължават да вдъхновяват дизайнерите и днес. Нейните плетени пуловери и бежови палта, кожени ръкавици, шикозни шапки са градивните елементи за есенния гардероб. Предвид, хитовия тренд на 70-те години, няма по-подходящ филм, от който да откраднем цели визии. Актуални и днес тези 4 аутфита ще ви предпазят от студа и ще ви поддържат статуса на фешъниста на ниво.

стайл вдъхновения али макдроу

Дънки, шал и пухкава чанта

стайл вдъхновения али макдроу

Шапка, цветен пуловер и яке с принт

стайл вдъхновения али макдроу

Бежово палто – есенцията на сезона

стайл вдъхновения али макдроу

Червено поло, за да ви държи топло