Тенденции

Summer trend: дневните партита в Bedroom Beach

25views

bedroom beach sunny beach

Летният сезон е вече в средата си и топлите дни, с които ни дарява, ни тласкат да търсим прохладата на морето и неговата неповторима атмосфера. Почивката на море е способна да ни зареди с толкова различни емоции в положителна насока, които да ни накарат да се връщаме пак и пак и да бленуваме за солената морска вода, прохладния бриз, разхлаждащите напитки и вкусните вечери. Обикновено, настъпването на нощта ни предразполага към търсене на парти изживяване с много танци, коктейли и разбира се, хубава музика! Напоследък, обаче, скорост набират и дневните партита, които не са никак за подценяване. Концепцията за beach club с басейн и гледка към морето, предлагащ и парти програма през деня, също е много популярна и актуална в различни места по света. Един пример за това са веригата клубове Nikki Beach, известни с помпозни ивенти и високо качество на услугите. За радост, в България също има подобно място от този ранг. Bedroom Beach в Слънчев бряг може да осигури не само незабравима вечер със своите тематични партита, но и едно чудесно прекарване на деня в подобен стил. DAY LIFE е начин да се насладим на слънчевите лъчи около басейна, предлагащ следните предпоставки за страхотно дневно парти:

bedroom beach sunny beach

Хубава музика – няма как да не посочим на първо място този фактор. Музиката е елементът, който влияе най-силно на настроението и желанието ни за забава, даващ основание на всяка частица от нас да затанцува.

bedroom beach sunny beach

Напитки – дали ще бъде вкусна освежаваща лимонада или отпускащ и премахващ в известна степен задръжките алкохолен коктейл, остава всеки сам да прецени кое питие ще пасне най-добре на натурата и настроението му към момента.

bedroom beach sunny beach

Вкусна храна – искаме или не, гладът рано или късно взема превес над нас и в този момент сякаш мислите ни не могат да бъдат насочени към каквото и да било друго. Можем да ви успокоим… тук има как да задоволите и вкусовите рецептори с качествени ястия.

bedroom beach sunny beach

Атмосфера – тук спадат всички на пръв поглед дребни детайли. Балетът с изпипан стайлинг, басейнът, забавните пояси, гледката към морето, удобните легла с брандирани кърпи, доброто и безкомпромисно обслужване. Всичко около цялото парти бива заснето от топ фотографа на българските звезди и редица от най-значими събития в страната – Иван Ерменков, чиито кадри говорят сами за големия му талант и внимание към детайла.

bedroom beach sunny beach

Ако си падате по подобен тип изживяване или дори да ви предстои за първи път да посетите такъв ивент, знаем от личен опит, че положителните емоции тук те завладяват и не те пускат до края. Оставащите летни дни ви дават възможност да натрупате незабравими спомени, а DAY LIFE в Bedroom Beach би ви спомогнал това да се случи с лекота.  Единственото нещо, което се изисква от вас да носите е… красивата си усмивка, разбира се!

Снимки: Ivan Ermenkov Photography