чанти 2015 тенденции

Чанти 2015 – тенденциите от модния подиум 

Колекциите за есен 2015 дойдоха и си отидоха, а ние бяхме обсебени от идеята за изграждането на нов гардероб за студения сезон още от пролетта и вече знаем кои аксесоари от дефилетата искаме, след като те започнаха да се появяват в магазините още в началото на август. Това е особено вярно, когато става въпрос за чанти, които са склонни да бъдат по-специфични за сезона, отколкото другите предмети, показани по време на модния месец. Може да не можем да носим пухкава кожа, докато температурите не паднат отново, но една мека кожена чанта на Proenza Schouler може да се носи по всяко време на годината – което означава, че ги искаме да висят на ръката ни още от по-рано. От Ню Йорк до Париж, най-добрите чанти от началото на сезона, бяха смесица от ярки и отличаващи се модели от къщи като Prada, Fendi и Loewe и актуални класически форми в неутрални тонове, като тези на Gucci и Chloé.

Модерните чанти 2015

чанти 2015 тенденции

Метални нюанси

Без значение коя страна на монетата избирате – сребърното, медното и златното са тези цветове, за които можете спокойно да дадете своите пари тази есен.

чанти 2015 louis vuitton

Меки и пухкави

Тактилна е думата, която описва луксозните чанти, които съпътстват кожената тенденция за сезона. Това са чантите, които като ви попаднат в полезрението, няма как да не поискате да се докоснете до тях.

чанти 2015 тенденции

Бонбонено розови

За всяка една “badass” мадама с черна чанта, има по една ултра-женствена дамска чанта в перфектния си розов оттенък. Дизайнерите са се постарали този сезон да създадат баланс в модната “природа”.

чанти 2015 marc jacobs

Змийска лъскавина

Нещата станаха много екзотични по дефилетата на Miu Miu, Marc Jacobs и пищно украсените чанти от змийска кожа имаха по себе си и допълнителни принтове.

чанти-2015-celine

Колкото по-голямо, толкова по-голямо

Микро чантите се радваха на много дълъг престой, но сега изглежда идеалният момент да сменим настроенията и да минем на по-голямата чанта, която ще се окаже и по-добрия избор за този сезон.

Още чанти от модния подиум

чанти 2015 miu miu

чанти 2015

чанти-2015-saint-laurent

чанти-2015-tods

чанти-2015-valentino

чанти-2015-vuitton

чанти-2015-alexander-mcqueen

чанти-2015-alexander-wang

чанти-2015-altuzarra

чанти-2015-burberry

чанти-2015-chanel

чанти-2015-chloe

чанти-2015-etro

чанти-2015-fendi

чанти-2015-giambattista-valli