Тенденции

8 идеи и визии за 8 март

8 mart

8 mart

8 идеи и визии за 8 март. Не случайно денят на жената се пада в началото на пролетта. Женската красота е винаги асоциирана с нежност и благоухание, а нейният променлив и бурен характер пасва перфектно със сезона на слънчевите дни и освежаващите краткотрайни дъждове. „Красотата ще спаси света“ е казал Достоевски. Ако преиначим думите му за нашия контекст (както само една истинска жена може), то ние го подразбираме и като „Жените ще спасят света“. Други духовити шегаджии пък твърдят, че ако жените наистина владеехме света, нямаше да има войни, а само държави, които тайно се мразят и не си говорят. Е, ние пък ценим женската красота и сила. На всичкото отгоре сме ви подготвили идеи за 8 визии за 8 март, с които да помогнем да си отговорите на най-трудния въпрос: „Какво да си облека?“.

Денят на жената: 8 визии за 8 март

8 mart

1. Пайети

8 март е празник! ПРАЗНИК! За това трябва да си сложите празничен тоалет. А какво по-весело и повдигащо настроението от бляскавите пайети по роклята и топа. Не прекалявайте с тях, обаче. Комбинирайте дрехите с пайети с по-умерени и убити цветове, като черно, бежово, сиво или много блед нюанс на розово.

8 mart

2. Черно-бялата класика

Къде без нея? Карето е задължителен елемент от пролетните тенденции, а върху елегантен панталон с висока талия, комбиниран с атрактивен топ, гарантира за убийствена визия. Добавете цвят с червени обувки на висок ток. За по-рокенрол дух съчетайте с огромна огърлица и чанта с капси. Не забравяйте да си вземете и връхната дреха.

8 mart

3. Барби момиче

Розовото е цвета на Moschino този сезон. Ние пък го смятаме за много момичешки цвят и за празничната вечер на 8 март ви предлагаме розова рокля с дълъг ръкав, съчетана със златисти боти и черно сако. Сложете малко руж, спирала и гланц и сте готови за парти.

8 mart

4. Дълга права рокля

За тези от вас, които се канят да празнуват 8 март на лъскава вечеря сме ви подготвили идея за тоалет в тъмно сиво, акцентиран с камъни в изумруден цвят и пухкава чанта. Вместо ръкави добавете дълги ръкавици над лактите.

8 mart

5. Парти ресни

Ако се готвите за салса вечер с женската компания за 8 март, то модните тенденции са на ваша страна. Ресните са хит на пролетния сезон, а под звуците на страстното латино се поклащат ритмично. Съчетайте полата с прилетнал кроп-топ с ръкави, обувки на висок ток и си наметнете огромен шал, с което да завършите тоалета си.

8 mart

6. Принтове и ботуши над коляното

За да си избереш тоалет, трябва да започнеш от някъде. Ние започнахме от ботушите! После решихме, че искаме да ги съчетаем с флорални панталони в синьо и добавихме доза драматизъм с палтото. А цветът бургунди да кажем, че е първият братовчед на цвета на годината на Penton – марсала. Той напомня на големите дворци и тежките рокли на ренесансовите придворни.

8 mart

7. Вдъхновение от Париж

А-образните рокли с бяла яка изглеждат изключително chic и много parisienne. Със семплата си линия, освен гениалната Коко Шанел, ни напомнят и по друга линия на модната марка. Алекса Чънг, която е лице на Chanel е превърнала А-линия в нейна запазена марка. Добавете големи, котешки слънчеви очила и чорапи над коляното.

8 mart

8. Малката червена рокля

Понякога малката черна рокля може да бъде удачно заменена със привлекателна червена рокля, която обгръща тялото и описва формите. Заложете на класическата комбинация – червена рокля и телесен цвят обувки. Наметнете се с черно дълго палто, грабнете чантата и с уверена стъпка излезте от дома.