cherno bqlo tendencii

Представяме ви тенденциите за пролет 2015 в черно и бяло! Няма по-шикозна, стегната и много стилна цветова комбинация от този класически контраст. Това е една любовна игра между светлината и мрака, между доброто и злото и както и да ги комбинирате те винаги са в перфектния баланс. При многото бяло, винаги ще се прокарва малка доза от тъмната страна, при обратното, лъчите на деня ще са се разпрострели по черния цвят. За пролетния сезон, обаче, голяма част от дизайнерите са заложили на добре познатото и старото. Въпреки това, ние никога няма да се оплачем от нови черно-бели тоалети и колкото пъти модните марки да решат да заложат на сигурното, ние пак ще се радваме да видим, пробваме и купим тези визии.

Игра на контрасти – черно и бяло

alexander wang cherno bqlo tendencii

Животът не може да бъде в черно и бяло, но подиумите са различна история. Този сезон дизайнерите експериментират с класическата цветова комбинация и да предложат по-пресни съчетания за постоянните ни цветове. За някои, това означаваше да заложат на принтове. Thakoon Panichgul, например, добави пътеки на ресни в черно и бяло. Joseph Altuzarra и Diane von Furstenberg заложиха на други принтове като гингъм и любимото ни каре. Това, което прави черното и бялото особено примамливи е идеята, че те не се нуждаят от много ангажименти или средства – всеки има поне една чисто черна и една чисто бяла дреха в своя гардероб, нали?

Черно и бяло на подиума

thakoon prolet 2015 cherno bqlo

Черното и бялото може да изглеждат елементарно, но те са винаги в тенденцията – особено през този сезон с игриви, графични миксове по дрехите и в магазините навсякъде. Вече знаете, че величието на тази цветова комбинация може да бъде силно. Просто, никога не може да сгрешите с него. Ако искате да инвестирате нещо в тези цветове за идния сезон, препоръчваме ви да добавите бял блейзър в гардероба ви. Изтънчен и много стилен начин да ъпгрейднете гардероба си за пролетния сезон.

creatures of the wind cherno bqlo tendencii

edun cherno bqlo prolet tendencii

givenchy cherno bqlo proletni tendencii

marissa webb prolet tendencii 2015

nicole polet tendencii 2015

tome tendencii prolet 2015

versus versace tendencii prolet 2015

wes gordon proletni tendencii