Тенденции

Пухкавите чехли с косъм, по които звездите полудяха

чехли

Пухкавите чехли с косъм, по които звездите полудяха, ще бъдат много модерни през топлите дни на 2017-та. Риана накара всички да захвърлят високите токчета и да се чувстват меко и удобно, обути в актуалните модели от колекцията й FENTY PUMA by Rihanna. Разбира се, веднага излязоха и други модели, сред които вариантите на Givenchy, Michael Kors и Gucci бяха едни от първите. Тенденцията се разпространи бързо като вирус сред знаменитостите и модните блогъри по света, така че е време и ние да си закупим по един чифт комфортни дамски чехли с пух за пролетта и лятото и да ги носим като Ким Кардашиян, Кайли Дженър, Хилъри Дъф, Риана, Джиджи Хадид, София Ричи и останалите популярни дами, които не спират да ги съчетават с всевъзможни облекла – на босо или с чорапи.

Пухкавите чехли с косъм, по които звездите полудяха

чехли

Един от най-актуалните супермодели Джиджи Хадид се превърна в модна икона, особено след работата си в сътрудничество с Tommy Hilfiger. Русата красавица е доказателство за това, че пухкавите чехли могат да се съчетаят както с красива къса рокля по тялото, така и с дънки или спортен аутфит.

Атлетичните обувки са едновременно шик и модерни, което ги прави достатъчно практични, за да се комбинират почти с всичко, с  което искате да излезете от в къщи, както и подходящи за почти всяко събитие, на което трябва да присъствате. От черно и бяло до червено и розово, можете да ги намерите във всеки цвят и размер, в който искате!

чехли

Ким Кардашиян не пропуска да последва актуалните модни тенденции и дори успява да провокира нови. Тя носи своите меки чехли както със спортен екип, така и с по-елегантни тоалети и дори закупи един чифт за дъщеря си Норт.

чехли

Сестра й Кайли Дженър, която направи първите си милиони преди дори да навърши 18, предпочита да носи своите пухкави чехли, докато събира тен край басейна в двора на имението си.

чехли

чехли

чехли

чехли

чехли

чехли

чехли

чехли

чехли

чехли
чехли

източник:fashiondivadesign.com