Направи си сам

Направи си сам декорация за блуза

dekoraciq bluza napravi si sam

napravi si sam dekoraciq za bluza

Харесахте ли  колекцията на  Chanel Autumn/Winter 2014/2015 ? Вземете вдъхновение от един от зашеметяващите модели на Карл Лагерфелд  и се снабдете с копие на уникалния дизайнер, произведено от вашите сръчни ръце.  Направи си сам декорация за блуза само с няколко цвята лак за нокти и малко капси. Направо е изумително, колко лесно и бързо се получава!

Направи си сам декорация за блуза с малко материали

napravi si sam dekoraciq za bluza materiali

Ето и материалите, с които трябва да се снабдите, за да си направите тази интересна декорация за блуза. 

  • Лепило – използвайте водоустойчиво, което лепи метал и дърво
  • Лак за нокти – няколко броя в пастелни цветове
  • Около 150 капси с кръгла  форма
  • Бяла блуза

Направи си сам декорация за блуза – последователни стъпки

materiali napravi si sam dekoraciq bluza

1. Разклатете добре шишенцата с лак за нокти и подложете нещо, с което да предпазите масата, преди да започнете да си правите сами декорация за блуза. Внимателно оцветете горната част на капсите в различни нюанси и оставете да изсъхне добре. След това нанесете безцветен топ лак, който да предпази цветовете.

materiali dekoraciq za bluza napravi si sam

2. Подредете изсъхналите капси така, че да изглеждат като паднали конфети върху рамото от едната страна на блузата, включително и на ръкава. Поставете повече от лицевата част на дрехата и по-малко на гърба.

napravi si sam dekoraciq bluza stapki

След като сте избрали начина, по който искате да изглежда декорацията, започнете да нанасяте тънък слой лепило върху дъното на капсите и да ги залепяте една по една. Притиснете плътно към плата. Оставете да изсъхне добре.

napravi si sam dekoraciq bluza

След като залепите капсите на предната част на блузата и лепилото изсъхне, може да продължите с декорацията на гърба. Използвайте по-малък брой, като се придържате към същата страна и създаването на ефект от посипани цветни конфети.

dekoraciq bluza napravi si sam

Покажете новото си произведение  направи си сам декорация за блуза, вдъхновено от Chanel. Облечете интересната си дреха и излезте навън, за да я разходите с приятелки. Сигурни сме, че ще изглеждате модерни и горди от себе си.

napravi si sam dekoraciq bluza lak

За по-силен ефект координирайте цвета на маникюра си, като използвате същите пастелни нюанси.

dekoraciq bluza napravi si sam elementi

Не е необходимо да си купувате нова блуза, за да си направите декорацията. Може да използвате някоя стара от гардероба си, която да изглежда по нов начин. Перете я само на ръка, за да избегнете разлепянето на капсите.

bluza dekoraciq napravi si sam