baba vanga predskazaniq

Темата за всички предсказания на баба Ванга вълнува много хора. И има защо. Пророчицата е известна най-вече на Балканите със своите предвиждания и предсказания за бъдещето. И освен това са се случили доста от нещата, които е казала. Докато е била жива е помогнала на много хора със своите съвети и видения. Успяла е да ги предпази от редица случки или поне някои от тях са имали по-хубав край. Проучихме няколко от предсказанията й за следващите години и ще ви ги представим. Но истински се надяваме да не е познала за лошите. Но ако се окажат верни, ще видим края на Европа през следващата година.

Предсказания на баба Ванга

Коя е Баба Ванга?

Пророчица Ванга е родена в Струмица, днешна македонска територия, но след времето на Османската империя е дадена на България. Родена е на 31 януари 1911 г. е живяла до август 1996 г. Била е недоносено бебе, страдащо от здравословни усложнения по време на ранната й детска възраст. След като е оцеляла, въпреки първоначалните опасения, че няма да се случи, тя е дадена на непознат човек да й даде име. Той предложил Вангелия (Евангелос от гръцки).
Превратният момент в живота й е когато я връхлита торнадо. Била е в неизвестност няколко дни, а когато родителите й я намират, тя е била със затворени очи поради болката, която е изпитвала. Лечението не е дало резултати и тя загубва напълно зрението си. Способността й „да говори с мъртвите“ се е проявила през Втората световна война. Тогава много хора започват да се стичат при нея, за да я попитат дали близките им са добре. След кончината й през 1996 година поради рак на гърдата, домът й е превърнат в музей през 2008 г.

Баба Ванга предсказания за XXI век

2016 г. – Според Ванга, през 2016 г. Европа ще престане да съществува. Континентът ще загуби почти цялото си население и развиващите се страни ще се преобразят в експлоататори.

2023 г. – Орбитата на Земята ще се промени, но промяната няма да бъде значителна.

2025 г. – Населението на Европа ще достигне почти до нула.

2028 г. – Човечеството ще лети до Венера, с надеждата да намери нови източници на енергия. Пет години след това, нивото на световните океани и водни басейни ще се увеличи двойно.

2043 г. – Експлоататорите ще започнат да обикалят Европа и тогава континентът ще бъде управляван от мюсюлманите.

2066 г. – Мюсюлмани ще се опитат да нахлуят в Рим и ще успеят. В опит да освободят древния град от тях и да върнат християнството, САЩ ще използват въздушно химическо оръжие.

2076 г. – Според Ванга, през 2076 г., комунизмът ще се върне в Европа и целия свят.

Баба Ванга предсказания за XXI век – Ерата на киборгите

2111 г. – Хората ще се превърнат в живи роботи, киборги.

2123 г. – Ще има война между малки държави, а големите сили ще се намесят, за да сложат край на войната.

2164 г.- Учените ще намерят начин да превърнат животни в хора.

2170 г. – Ужасна суша ще настъпи. Животът на Земята почти ще изчезне.

2183 г. – Човешка колония на Марс ще се превърне в ядрена сила и ще търси независимост от Земята.

2195 г.- Хората, които живеят под водата ще станат независими от хората на земята. Те вече няма да имат нужда от консумативи и енергия от земята.

Предсказания на Баба Ванга за XXXVII век – Край на живота на Земята

3797 г. – Няма да има живот на Земята, а човечеството ще продължи да живее в други слънчеви системи и планети в галактиката.

3803 г. – Новите планети ще са с малко население, тъй като малко хора ще успеят да стигнат до тях. Комуникацията между хората ще бъде на много лошо ниво.

3871 г. – Нов пророк ще се появи и той ще започне да проповядва морални ценности и религия на хората.

3874 г. – Пророкът ще получи подкрепа от всички оцелели и ще започне възникнване нова религия.