Идеи за стопаните на котки

idei sobstvenici kotki

idei sobstvenici kotki

Ето няколко интересни идеи за стопаните на котки. Собствениците на гальовни мъркащи домашни любимци могат да приспособят дома си за игрите и забавленията на палавите си писани. Спестете пари и направете места за криене и катерене на вашата пухкава котка.

Идеи за стопаните на котки

idei za stopanite na kotki darvo

Котките обичат да се катерят по дърветата. И ако не искате котката да излезе и да се покатери на дървото отвън, ще трябва да донесете дървото при котката. Буквално. Тя ще бъде много доволна, защото ще има къде да си остри ноктите и да се катери. Ако се постараете, може да постигнете двоен ефект, като превърнете дървото в красива част от интериора в стаята си. Оригинално предложение от списъка с идеи за стопаните на котки, нали?

Още интересни предложения

ideq kotki dom skrivalishte

Котките много обичат да се крият. Защо не изплетете меко скривалище, което да прилича на легло тип иглу, в което пухкавата ви писана ще си лежи и ще дебне жертвата си? Всъщност и един килим, събран на руло ще я зарадва много.

ideq kotka hranilka

За да не гони храната си из стаята, защо не й направите специална поставка, в която да има място за две купичка – за вода и за храна. Тази хранилка много ще се хареса на вашата котка. Освен това няма да има опасност да разлее съдържанието им на пода или килима.

ideq kotka igra

Котките обичат да си играят и когато сте заети също имат нужда от вниманието ви. За тези случай е подходяща тази принадлежност, с която писаната може да се забавлява и гали сама. Изработва се много лесно.

kotki ideq kletka

За разлика от кучетата, котките не се извеждат на разходка в градинката или в парка. Но и те обичат да наблюдават какво се случва в света покрай тях. Направете наблюдателница на подходящо сенчесто и открито място за вашата писана, в която да се забавлява безопасно.

kotki ideq pano stena

Котките обичат да поддържат ноктите си остри. Направете на вашата място, на което да подостря маникюра си, без да съсипва дивана или тапетите ви. Това съоръжение за стена, направено от конци, е идеално за нуждите на мъркащия ви домашен любимец.

kotki ideq pazel

Котките са интелигентни животни. Поддържайте и стимулирайте ума на вашата писана, като изработите евтин пъзел за игра и дълги часове забавление.

kotka kashta ideq

Направете палатка от стара тениска, в която да се крие и почива вашата котка. Изработването й е лесно и почти няма да ви струва средства и време, но забавлението е гарантирано.

kotka stalbi ideq

Направете стъпала върху стената, по които да се катери и скача грациозно вашата писана. Това е вариант на идеята с дървото, но в този случай не ви е нужно много място. Използвайте къси плоскости. Това няма да ви струва много, но котката ви ще е благодарна.