igra dete bashta zabavno

Добрият баща е грижовен и съобразителен. Не и в забавната галерия на Дейв Енгълдоу и малката му дъщеря, която се превърна в истински хит. Тематиката на фотосите е относно поведението на грижовния родител, която трябва да се приема с нужната доза ирония и хумор. Всичко започнало на шега. Шест седмици след като се родила дъщеря му Алис, той осъзнал колко е трудно да бъдеш родител. Но погледнал с чувство за хумор на нещата, пускайки в социалните мрежи първия си колаж. Получил толкова позитивни отзиви, че продължил със забавните кадри, които постепенно се превърнаха в световен хит.

Добрият баща – основни характеристики

banq dete bashta

Добрият баща трябва да дава подходящ личен пример. Повечето от действията и реакциите му се копират от малкия му наследник. Това е причината да внимава какво прави или говори пред детето си.

bashta-dete-iutiq-gladene-drehi

Добрият баща трябва да предава своите знания на поколението си. Той насърчава и подкрепя старанието на децата си, като ги напътства с мъдри съвети и им показва тънкостите, които ще им помогнат да се справят по-лесно с поставените задачи.

Забавно е да бъдеш родител

dobri roditeli kuhnq igri

Добрият баща разбира нуждите на детето си. Той отделя от времето си, за да обърне внимание на интересите на наследника си и е активен участник в забавленията.

gotvene dete tendjera bashta

Активното участие в домакинството, във възпитанието и отглеждането на детето е  съвременния облик на бащата. Той се грижи и осигурява прехраната в къщи.

bashta smenq krushka lampa dete

Bащатазнае,че децата се страхуват от тъмното. Той не губи време и намира начин веднага да смени изгорялата крушка, независимо колко високо се намира тя.

dete bashta pedikiur

Таткото поощрява интересите на детето си, защото вярва, че уменията му могат да направят света по-красив.

bashta dete zaspivane detsko leglo

Добрият татко знае как да приспи малкото си съкровище. Децата обичат да слушат приказки за лека нощ. Това им действа успокояващо и бързо ги унася в сладък и спокоен сън.

kanadska borba dete bashta

Добрият баща стимулира интереса на детето към спорта, защото знае, че това е нужно за неговото здравословно физическо развитие.

dobar bashta fotografiq banq

Добрият татко знае колко важна е чистотата и се старае да изгради добри хигиенни навици на малкия си наследник. Той винаги зорко следи какво и как точно прави детето му.

kola bashta deteТати никога не изпуска от поглед малкото си съкровище. Каквото и да прави, той винаги съобразява действията с с комфорта и безопасността на детето си.

dobar bashta fotografiq

Добрият татко знае как да приготви любимата закуска на своето дете, като внимава при контакта с включените в електричеството уреди.

vecherq dete bashta masa

Бащата знае колко важно е здравословното хранене за семейството му. Той не би оставил опасни и остри предмети като нож в ръцете на детето си и грижливо нарязва храната.

barbekiu dobar bashta dete

Добрият баща знае как да приготви храната по здравословен начин. Той знае, че печеното е много по – полезно от пърженото.

dobar bashta pochivka

Добрият татко знае колко тежък и изморителен може да бъде денят. Чаша горещ шоколад и топла прегръдка действат успокояващо и гонят стреса.

plaj bashta dete

Бащата знае как да се грижи за нежната детска кожа и да я предпази от вредните слънчеви лъчи. Винаги използва средства за защита, когато има опасност от изгаряне на кожата.

kuhnq bashta dete

Добрият баща е наясно, колко любознателни и непредпазливи са децата, затова винаги следи къде се намират и с какво се занимават. Множество опасни капани дебнат от всякъде.

sport dete bashta

Добрият баща прекарва пълноценно времето си, когато е заедно с наследника си. Той обръща внимание на детските занимания.