Невероятни подводни животни

neveroqtni podvodni jivotni jabi

neveroqtni podvodni jivotni jabi

Ние, от екипа на LAZARA , винаги сме готови да ви покажем интересни и забележителни неща. Ето и поредното, на което попаднахме – невероятни подводни животни и веднага ги споделяме с вас. Венецуелски фотограф е заснел изумителни подводни фотографии. Той е имал възможността да се гмурка на различни и невероятни места като Галапагус, Бахамите, Койба, Бонаир  и Канарските острови, но най-често го е правил в Индонезия. Там той е имал шанса да запечата на лента скритият подводен животински свят.

Според фотографа, това място е най-доброто в целия свят за подводна микро-фотография. Разнообразието на дребни видове от голокрили жаби и риби до най-отровни октоподи в света прави всяко гмуркане вълнуващо и магично за него.

Невероятни подводни животни, скрити дълбоко в океана край Индонезия

neveroqtni podvodni jivotni ribi

Република Индонезия  е държава в Югоизточна Азия и Океания, разположена на Малайския архипелаг  между Индийския и Тихия океан. Индонезия е невероятен и екзотичен свят, в който са събрани могъщи вулкани, гъсти екваториални гори и множество култури. Индонезия е една от страните с най-голямо биоразнообразие в света. Това се дължи на факта, че страната е разположена около екватора. Много от  растения и животни, които го обитават все още не са известни на науката. Предлагаме ви да се гмурнете заедно с нас, за да видите някои от тези невероятни подводни животни, които обитават дъното на океана край Индонезия.

neveroqtni podvodni jivotni interesni

 Невероятни подводни животни – галерия

neveroqtni podvodni jivotni 17

 

Страници: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17