Романтични филми за Свети Валентин

filmi za sveti valentin

Романтични филми за Свети Валентин – подходящ начин да прекараме вечерта с любимия.

Празникът на влюбените – Свети Валентин е денят, в който милионите любящи сърца си спомнят, че трябва да си дарят един на друг любов и нежност. Някои от вас, най-вероятно вече имат план за действие – вечеря на свещи, романтично пътешествие или екстремно преживяване. Ако не мислите да влагате кой знае какво значение в този ден и не сте измислили нещо необичайно, то сме сигурни, че бутилка вино и хубава романтична комедия също ще свършат добра работа. Ако сте се събрали група дами, които бойкотират 14 Февруари, тези филми за романтика, гледани у дома, ще разтопят леда около сърцата ви в този мразовит ден и може да променят представата ви за любовта или да я утвърдят. Ние сме се постарали да намерим романтични филми, които ще допринесат за една емоционална вечер.

Романтични филми за Свети Валентин

filmi za sveti valentin

ПРОСТО ПРИЯТЕЛИ

Чували сме, че френдзоуна е едно неприятно място, от където трудно излизаш. Е, филмът от 2005 година ни го доказва. Главният герой е красив, с добри обноски преуспял млад мъж, на когото обаче връзките и флиртът не му се отдават. Задръстеняк в училище, той сега е готов да се изправи лице в лице с гимназиалната си любов.

filmi za sveti valentin

НЕВЪЗМОЖНО ТВОЙ

Когато във филма участват Джак Никълсън, Даян Кийтън и Киану Рийвс,  очакваме да видим повече драма и по-малко комични моменти.  Джак Никълсън е в ролята на Хари Санборн – неуморим плейбой с голямо либидо. Той е планирал роментичен уикенд с последното си завоевание, Мерин (Аманда Пийт) в къщата на майка й в Хамптън Бийч, когато получава сърдечен пристъп. И на него се налага да се грижи за майката на Мерин, Ерика Бари (Даян Кийтън). Следват непредсказуеми и комични ситуации.

filmi za sveti valentin

ТЕКСТ И МУЗИКА

И как да пропуснем да добавим в списъка с романтични филми един от най-романтичните актьори – Хю Грант. Но този път, няма да ви препоръчваме „Дневникът на Бриджит Джоунс“ (ако не сте го гледали – препоръчваме го). Британецът със своя чар този път ще бъде във връзка с Дрю Баримор.

 

filmi za sveti valentin

ДЕНЯТ НА ВЛЮБЕНИТЕ

Съдбите на влюбените и самотниците изненадващо се преплита в навечерието на Свети Валентин. Особено доволени сме, че тях ги превъплъщават Джулия Робъртс, Ан Хатауей, Аштън Къчър, Дженифър Гарнър, Брадли Купър, Джесика Бийл, Тейлър Лаунтнър, Тейлър Суифт, Ема Робъртс, Джесика Алба, Куин Латифа.