адел нов албум

Предстоящият албум на Адел “25” изтече онлайн три дни преди неговото официално пускане.

Новата й музика започна да се върти по социални мрежи снощи, след като Туитър акаунт с име “25 is coming” (“25” идва) го публикува. Линкът вече е премахнат, но някои новинарски сайтове, включително ITV News успяха да получат достъп до албума през него.

Cъщо така бе съобщено, че базираният в Лондон музикален магазин Juno Records са публикували две-минутни откъси от всичките 11 песни в техния сайт, премахвайки ги 20 минути по-късно.

Писателката на Cosmopolitan Елза Томспън е успяла да чуе песните и предупреди феновете да се запасят с голямо количество вино, защото ще се нуждаят от такова. “”Hello” не е единствената песен на “25”, на която ще плачете на обществени места”, каза тя.

Албумът на Адел ще съвпадне с BBC Music Special с домакин Греъм Нортън, пред когото тя ще говори за кариерата си и ще изпълни някои от новите си песни.

Досега само “Hello” е издаден като сингъл, а спечелилата Оскар певица, сподели свое изпълнение на живо на новата си песен “When we were young”, по-рано тази седмица.