one direction perfect

Новият музикален клип на One Direction за „Perfect“  позволява на момчетата и песента да се покажат по най-блестящ начин. Въпреки че сингълът е дръзка любовна песен, цялата шумотевица около него се върти заради един много определен момент от текста, който е някъде в средата на песента.

Дали Хари Стайлс не пее за бившата си, Тейлър Суифт?

Ако от текста на песента не ставаше ясно, то сега има ли друга препратка към Тейлър в клипа. Единствените реални спецефекти във видеото се появяват около 02:45 във видеото, когато Хари лежи след доза хулигански прояви в хотела с приятелите си от групата. Той разглежда живота и взаимоотношенията си, излегнал се на голяма табуретка, докато дигитални облаци и светли очи са прожектирани на целия екран. Очите принадлежат на Найл, но ефектите много напомнят на друг музикален клип, който е известен с очи прелитащи през огледала, дим и облаци.

Точно в този момент на клипа, Хари се обръща към момичето: „И, ако би ти харесало камери да светят всеки път, щом излезем./Ако търсиш някой, за когото да пишеш песни за разделите ви,/Скъпа аз съм перфектен,/ Скъпа, ние сме перфектни.“

Това, с което Тейлър е известна в музикалния бизнес е, че всичките и топ песни са вдъхновени от раздели с бивши гаджета.

Вижте и песента на Тейлър към Хари, от албума и „1989“.