бълграски инстаграм профили

Най-добрите български Инстаграм профили на изпълнители, блогъри и спортисти.

Стартираната през 2010 платформа – Инстаграм дава шанс на хората да споделят със света своите най-готини моменти, положителните си преживявания, луксозните почивки и екзотичните пътувания. От тогава насам, той неимоверно е пораснал като сега има над 400 милиона потребители.

Селфита, снимки на закуски, кафета и обувки заливат всекидневно фийдовете на милиони. От другата страна са и тези креативни и иновативни личности, които са там, за да покажат своето уникално изкуство на своите фенове и  да намерят нови почитатели и последователи.

Днес, ние сме избрали 10 от най-интересните български Инстаграм профили. Някои от тях може и вече да следите, ако ли не, не се плашете да натиснете синия бутон за “follow”, гарантираме че инстантните снимки на тези известни лица са изключително любопитни.

Най-добрите български Инстаграм профили

 

@georgiandinov – и тъй като Инстаграм е платформа за споделяне на снимки, няма как да не започнем с фотограф. Георги Андинов снима за едни от най-добрите модни списания у нас. В Инстаграм профила му можете да разгледате, както последните му фотосесии, така и вдъхновяващи кадри от ежедневието му.

 

A photo posted by Nadya Lambreva (@hopelamber) on

@hopelamber – споменавайки за талантливи българи в модния бранш, които в момента живеят в чужбина, да отбележим и Инстаграм профила на красивата Надя Ламбрева. Моделът е много активна в социалната платформа и често качва свои щури селфита, снимки на красиви места и споделя хванати в кадър положителни моменти със своите приятели.

 

@hrisiparova – Христиана Парова е професионален фитнес ментор и консултант по хранене. Ако имате нужда от повече мотивация, за да поддържате форма, то Инстаграм снимките на Хриси със сигурност ще ви накарат да се замислите, преди да изядете този нездравословен и мазен бургер.

 

@grigordimitrov – да продължим спортния дух с най-добрия български тенисист Григор Димитров, който използва Инстаграма по предназначение и ни държи в течение с това, какво интересно се случва с него всеки ден. Тренировки, пътувания и много стилни маратонки можете да видите в Инстаграм профила на Гришо.

A photo posted by ranrankov (@ranrankov) on

 

@ranrankov – говорейки за пътувания, ако сте от тези, които кликат върху “Follow” бутона, за да бъдат в крак с готините ърбан места из Европа и света, то този профил е точно за вас. С Ран Ранков ще направите едно виртуално околосветско пътешествие, като от време на време ще сте в течение с какво се храни младият господин и с какви обувки е тръгнал да обикаля из града.  

 

A photo posted by Maria Ilieva (@maria_ilieva_official) on

@maria_ilieva_official – Мария Илиева знае как да използва правилно социалните мрежи. Поп дивата споделя в профила си снимки от своите участия, забавни преживявания с приятели и много небрежни моменти от ежедневието си. Мария активно използва и хаштаговете #КакаЕСкандал – реплика от песента й с Атанас Колев “Така да е” и #играястилно от едноименното й парче.

 

@santraofficial –  цветен, забавен и много колоритен е Инстаграм профилът на Сантра. Изпълнителката редовно поства снимки от свои пътувания, интересни моменти от ежедневието й и тийзъри към предстоящите й модни проекти и клипове.  

 

A photo posted by Mademoiselle Aia (@mademoiselleaia) on

@mademoiselleaia – няма по-добри инстъграмъри от модните блогъри. Това е Алис Симеонова, чийто блог Mademoiselle Aïa се радва на голяма популярност. Красивата блондинка споделя със своите последователи всичко стилно и впечатляващо, което грабне вниманието й.

A photo posted by Gio Diev (@giodiev) on

 

@giodiev   – ако един от най-използваните ви хаштагове е #SHOES и #SHOEPORN, то определено трябва да последвате българския дизайнер на обувки Джио Диев. Съвършени обувки, крилати мисли и всичко, което е хванало окото на Джио през деня споделя и със своите верни фенове.  

 

A photo posted by Sirma Markova (@sirma_markova) on

@sirma_markova – изтънченият минимализъм на модната стайл блогърка Сирма Маркова й е спечелил голяма популярност в България. Снимките, които публикува в Инстаграма си също имат елегантно излъчване с много светли и нежни цветове.