aziq hoteli four seasons tailand palmi

Гледката от прозореца на хотелската ви стая е от значение, защото това е първото нещо, което виждате когато се събудите и последното преди да заспите. Хотелиерите, които знаят това са се постарали да създадат красиви усещания у вас. Ето ги тези азиатски хотели с емблематична гледка, пред която няма да останете равнодушни. Собствениците са се постарали първото ви впечатление за града да бъде “ефекта уау”, както се казва. Разположени са на точното място, което ще видите местността в цялата и прелест и очарование без дори да се налага да излизате от стаята си.

Красота и спокойствие въплътени в Азия

hoteli aziq Wildflower Hall basein planina

Класацията ни за азиатски хотели с емблематична гледка започва с индийския лукс. Пред очите ви е хотел Wildflower Hall, намиращ се в Шимла, Индия. Местоположението му сякаш донася Хималаите през прозореца в стаята ви. Бил е построен е за лорд Кичънър, но успява да запази очарованието на колониалната епоха.

Наслада за очите в Азия

azia hoteli Ritz Carlton singapur vana

Ritz Carlton е един от 10-те азиатски хотели с емблематична гледка, които ще ви представим. Той се намира в Сингапур. Осмоъгълните му прозорци разкриват величествения Marina Bay. Къпането във вана ще придобие друг смисъл.

aziq hoteli J W Marriot Marquis dubai

Настанете се удобно в хотел J W Marriot Marquis в Дубай. Разходките в облаците вече са лесно постижими. Отваряте си прозореца и можете да се насладите на прекрасна гледка към града, пустинята и морето замъглено от малко облаците.

hoteli aziq Pangu kitai

Седемзвездният хотел Pangu се извисява в небето на Пекин, Китай. Ще ви изкуши с архитектурни забележителности като Националният стадион в Пекин, Националният Аква център, Националната библиотека и други. Гледайте ги докато потъвате в лукса на Китай.

tokio park hotel kula

Park Hotel се намира във футуристичния квартал Ginza в Токио. Повечето стаи на 25-етажната постройка имат гледка към Tokyo Tower.

commune hotel kitai velika kitaiska stena

Великата Китайска стена може да се види от самолет, но представете си удоволствието да я наблюдавате извън туристическата шумотевица, докато закусвате или пиете кафето си. Това може да се случи в хотел Commune.

Intercontinental hong kong hotel basein pristanishte

Всяка от стаите в хотел Intercontinental в Хонг Конг предоставя незабравима гледка към пристанището Виктория. Всяка вечер то ще ви награждава с 13 минутно светлинно и звуково шоу.

Neemrana Fort dvorec hotel indiq aziq

За туристите, които искат да бъдат обслужвани като кралска особа, този луксозен дворец е правилната дестинация. Neemrana Fort е дворец в Индия. Датира от 1464 година. Отваря врати за посетители едва след като е превърнат в луксозен 55-стаен хотел.

hotel Oberoi Amarvilas indiq tadj mahal

Хотел Oberoi Amarvilas е индийски. От прозорците и терасите му се разкрива величествената гледка към едно 7-те чудеса на света, а именно Тадж Махал.

kuala lumpur hotel Traders

Хотел Traders в Куала Лумпур ще ви очарова с гледка към оживения център на града и емблематичните кули-близнаци Петронас. Специално заради красотата им, хотелът предлага настаняване в стая наречена Suite Twin Towers View, която разкрива пълната гледка към тях.