дестинации за сватбено пътешествие малдиви плаж

Тези топ дестинации за сватбено пътешествие ще ви дадат идея къде да отпразнувате новото начало в съвместния си живот или поредната годишнина от запознанството ви с половинката. Какъвто и да е поводът ви, има с какво да ви очароват красивите местенца. Няма по-подходящ случай от подобен, за да отпътувате до някоя от екзотичните дестинации, които ще ви покажем.

Топ дестинации за сватбено пътешествие с красиви спомени

дестинации за сватбено пътешествие таити море

Разгледайте снимките от списъка ни с топ дестинации за сватбено пътешествие за влюбени или просто любители на екзотиката.

Топ дестинации за сватбено пътешествие за влюбени

дестинации за сватбено пътешествие почивка таити

Таити е едно от трите места в нашия списък с топ дестинации за сватбено пътешествие. Островът е разположен във Френска Полинезия, където малките острови наброяват 118. Всеки от тях е като един малък рай. Ако сте готови да се отправите на романтично пътешествие, в правилната посока сте. Това място е едно от най-романтичните в света. Очакват ви идилични, изтънчени удоволствия за духа и тялото в една екзотична атмосфера с неподправена природа.

топ дестинации за сватбено пътешествие малдиви къщи басейн

Република Малдиви е второто тайнствено място в нашите топ дестинации за сватбено пътешествие. Разположена е в Индийския океан, в околността на Арабско море. Всички острови са толкова разпръснати, че са успели да превърнат страната в една от най-разпрострените във всички посоки. На разположение за красиви преживявания ще са 1192 коралови острова, които ще ви оставят безмълвни.

топ дестинации за сватбено пътешествие малдиви плаж почивка

Ако търсите тихо и спокойно място като сватбена дестинация или по повод медения ви месец, това е чудесен избор. Ще имате възможността да се порадвате на кристално чистите води на океана и невероятните изгреви и залези. За да посетите Малдивите не се нуждаете от специална виза, а само от валиден паспорт и достатъчно количество пари.

топ дестинации за сватбено пътешествие плаж сейшели почивка

На вашето внимание е Република Сейшели. Тя е островна държава, разположена в Индийския океан. Нейна собственост са 115 острова, които ще ви гмурнат в една спокойна атмосфера по време на вашия меден месец или специално пътуване.

топ дестинации за сватбено пътешествие плаж море сейшели

Изберете малък безлюден плаж и изживейте някои от най-красивите моменти с любимия човек. Синьото небе, съчетано с прозрачните води на океана, превръщат мястото в едно от най-желаните за романтично пътешествие.

топ дестинации за сватбено пътешествие сейшели природа океан

За да не се отегчите от прекалено любовната атмосфера, която описахме, веднага споменаваме, че има изобилие от водни спортове за ентусиастите. Сред тях са възможности за гмуркане, риболов, уиндсърфинг и други. Оставяме ви в компанията на красивите снимки.

топ дестинации сватбено пътешествие малдиви плаж почивка

Плажовете на Сейшелите са сред топ дестинациите за сватбено пътешествие 

топ дестинации сватбено пътешествие сейшели океан природа

Tоп дестинации за сватбено пътешествие

топ дестинации сватбено пътешествие сейшели палми пясък

Красивите морски къщички със сламени покриви

топ дестинации сватбено пътешествие таити палми пясък