zodiite

Независимо дали вярвате в хороскопи, със сигурност ще ви бъде интересно да разберете нещо свързано със зодиите и алкохола или как си пийваме. Всяка зодия има по нещо уникално в себе си, с което е характерно, когато попадне под светлините на купонджийските прожектори.

Зодиите и алкохола или как си пийваме

zodiite

Астрологията има и своята забавна част, когато намесим всички зодиакални знаци в света на партитата. В следващите няколко реда ще разберете интересни неща за зодиите и алкохола. Заредете се с доза добро настроение и не се колебайте да кажете на приятелите си като какви са окачествени.

Овен
Когато става въпрос за пиене, Овните са импулсивни. Тук и сега могат да стартират купона. Не се изненадвайте, ако представител на тази зодия ви се обади в малките часове на сутринта, за да ви покани да се присъедините. Обичат да се увеличава компанията, независимо от часа. И каквото и странно да се случи (предвид изпития алкохол), то ще бъде забравено след настъпването на изгрева.

Телец
Телците обичат пиенето в спокойна обстановка, малко по малко, за да се насладят на вкуса на напитката. Но това е само първоначална фаза. След като броя на напитките се увеличи, много от тях проявяват певчески желания и са способни да се запътят към караоке бар.

Близнаци
Близнаците
не променят много държанието си преди сипването на първото питие и това след няколко. През цялото време обаче, могат да ви очароват с елегантни намеци на се*суална тема. Те са любители на флирта.

Рак
Представителите на тази зодия обичат да си пийват в комфортна и спокойна обстановка. Най-много им се нрави да пият 1-2 чаши вино вкъщи, говорейки за теми свързани с големи персони в бизнеса. Когато чашките им дойдат в повече обаче, често стават оплакващи се и мрънкащи същества.

Лъв
Лъвовете са едни от най-забавните в компании. Те обичат да пият и да танцуват едновременно. Когато пийнат няколко питиета тотално загубват желанието да командват (което преобладава в трезво състояние) и се превръщат в мили котета. Смеем да твърдим, че знаят границата си в пиенето.

Дева
Девите по принцип са управлявани от интелигентността и рядко можете да ги видите пияни до безпаметност. Но имайте в предвид, че у всеки представител на зодията дебне звяр жаден за незабравим купон.

Везни
Често бихте чули от представител на тази зодия, че е „просто социален пияч“. Няма нищо друго, което да им носи толкова удоволствие, колкото общуването с хора по купони. Често обаче губят контрол и са способни без да се замислят под въздействието на алкохола да започнат да флиртуват с най-добрия/та приятел/ка на гаджето си.

Скорпион
Никога не се опитвайте да спрете един Скорпион да пие. И никога не му казвайте, че е време да спре да си налива. Почти сигурно е, че ще ви изгледа с ъгъла на окото си и ще си сипе отново. Това са едни от най-големите купонджии, брилянтно се справят и с флиртуването, независимо от броя питиета.

Стрелец
Изречението „във виното е истината“, за стрелците звучи „в пиячката е истината“. Те също са в центъра на центъра на купона. Не се изненадвайте ако представителите на тази зодия след час присъствие, се запознаят с всички и дори са в процес на организиране на някакво голямо пътуване.

Козирог
Козирозите обикновено се славят като едни от най-големите практици и са непоколебими когато зажаднеят за чаша от любимото им питие. Нетърпеливи са да угодят на желанията си. Понякога имат нужда от няколко приказки с някого и ще бъдат готови да останат с компанията чак до афтър партито.

Водолей
Водолеят и алкохола не вървят „ръка за ръка“. Въпреки това обаче са перфектни в разговорите с пийнали хора. Могат да забавляват компанията дори и трезви. А ако видите човек, който говори с пияница на улицата, това най-вероятно е водолей.

Риби
Ако сте зодия Риби, най-вероятно сте чували, че сте знак, на който му е лесно да се пристрасти към нещо. Алкохола не прави изключение. Те обичат алкохола по особен начин.