Рубрики

Момиче на седмицата 2015

момиче на седмицата 2015

От блогъри до модели и дизайнери, от стоматолози до юристи и студенти, за 2015 рубриката ни „Момиче на седмицата“ си изпълни мисията най-добросъвестно. Попаднахме на едни от най-интересните женски гардероби, говорихме си за мода с дами с изключителен стил и се запознахме с креативни и цветни личности. За края на астрономическата година се свързахме с някои от тях, за да разберем кой е най-яркият им спомен от изминалата година и какво очакват от предстоящата 2016г.

момиче на седмицата

Анелия Крумова: Най-хубавите ми спомени са изгревите на „Градина“ и стартирането на SugarFoxy и PORTAproject. От следващата година очаквам още безброй плажни партита, щури идеи за осъществяване и мечти за сбъдване. А да … и любов!

момиче на седмицата

Диана Хрусанова: Тази година с Мира имахме специална покана да присъстваме на тържествата за Националния празник на Франция в Париж. Бяхме на първа линия и беше просто уникално. Вечерта завършва с грандиозно светлинно шоу на Айфеловата кула и идват да го гледат хора от целия свят. Празненствата и танците продължават цяла нощ по улиците. Чувството да си там е просто неописуемо и емоцията е страхотно зареждаща. Определено това е най-яркият ми спомен от 2015. От Новата 2016 очаквам много позитивни емоции, много музика, танци, усмивки, пътешествия и приключения.

момиче на седмицата

Мира Янева: За мен 2015 бе една динамична година, изпълнена с много прекрасни емоции и преживявания. Най-запомнящ се от тях за мен може би е Рожденият ми ден. Тази година бях на морето и още рано сутринта приятелите ми ме изненадаха с огромен надпис ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на плажа. Бяха ми устроили търсене на съкровища и цял ден намирах подаръци и танцувахме до сутринта на плажа. Новата година очаквам да бъде много интересна, изпълнена с много приятни моменти и разбира се, много да се забавлявам!

момиче на седмицата

Донна: През 2015 година имах много хубави моменти! Създадох много яки проекти, изживях много приятни емоции, пътувах много! Определено съм удоволетворена! Може би един от най-хубавите ми спомени за тази година е сватбата ма сестра ми! Аз имам изключително силна връзка с нея и много се обичаме. Бях безкрайно щастлива на този ден! Бяхме цялото семейство, всички приятели и беше много готино парти. За 2016 си пожелавам здраве, както за мен, така и за хората, които обичам! Ще продължавам да правя музика. Очаквам да се дипломирам. Очаквам също и премиерата на кино продукцията, в която взех участие. В общи линии, очаквам само хубави неща! Желая на всичките ви почитатели сбъдване на всички мечти и много усмивки!

момиче на седмицата

Теди Русева: Най-яркият ми спомен е екскурзията, която направихме с приятеля ми. Очаквам 2016 да е по-положителна, без загуби и болести и да остави само прекрасни спомени.

момиче на седмицата

Анита Райкова: Продажбата на прасета в най-често посещаваният от нас бар. Споменът ми е обвързан дълбоко емоционално с моите приятелки, с които не са нужни думи, а само мисъл, за да се подкрепим, дори и в най-колосалната глупост, която ни щъкне. С хората, които са до мен в „престъпленията“, трудните моменти и споделям с тях и най-щастливите си. Най-яркият ми спомен от 2015 е този, в който взех за 2 минути решение да си събера багажа и да замина за София, търсейки късмета си. Час по-късно бях със събран багаж, билет за София, два лева в джоба и никаква идея какво ще се случва с мен от тук нататък. Късметът ми се усмихна, обаче. Намерих си бързо работа, в момента си имам покрив над главата, доста добре устроена малка квартира и съм влюбена до ушите. В живота, в себе си (това по принцип 😀 ) и в мъжa до мен.

От 2016г. очаквам да пожъна множество професионални успехи, да се издигна и да разцъфна. Но най-вече, да постигна душевен мир. Очаквам да се самоусъвършенствам както в професионална, така и в духовна насока, защото изтървеш ли духа си, парите те смачкват. Къде нямането им, къде имането им, за всичко е нужен дух и воля. А, да … Очаквам и да завърша книгата си!

момиче на седмицата

Александра Диканска: Равносметката за изминалата 2015 година – промяна, много поуки, пълна проектантска правоспособност, творчески идеи – част реализирани, другата за следващата година, много доказателства за обичта на близките ми приятели, домашен уют и много чай. Очаквам Новата 2016 да ми донесе здраве за мен и за близките ми, повече пътувания, книги, планина и море, вечери на вино с приятелки, много архитектура и фотография, и реализирани идеи със смисъл и послание.

момиче на седмицата

Надя Ламбрева2015- та година бе изпълнена с много запомнящи се моменти, така че ми е изключително трудно да избера измежду всички тях. И все пак, има няколко, които изплуват по-ясно в съзнанието ми. Единият от тях е моментът, в който след като пристигнах в Дубай, излязох за първи път. Отидохме в едно от най-уникалните заведения тук, което впечатлява с блясъка си и красивите хора наоколо. Сред всички тях забелязах най-вече един и това е човекът, с когото съм вече почти година. Мисля, че това е, което хората наричат „любов от пръв поглед“. В град, изпълнен с много изкуствено създадени неща и хора с пълни джобове, но празни души, аз открих любов в най-чистата й форма. Мисля, че това е най-красивият ми спомен. Грабнахме по чаша шампанско и излязохме на терасата. Тогава видях за първи път и друга моя голяма любов, а именно Бурдж Халифа, най-високата сграда в света. За една вечер се влюбих три пъти. Първият път в мъж, вторият път в сграда, а третият – в един от най-големите мегаполиси в света.

През 2016-та не искам да очаквам. През изминалата година научих, че не бива да очакваш каквото и да било. Всичко идва в правилният момент и винаги е това, от което имаш нужда, дори и да не е това, което искаш. Просто трябва да даваш всичко в името на мечтите си, а оттам нататък да се надяваш, че съдбата ще се усмихне на старанието ти и ще те поощри. Носейки името Надежда, аз винаги ще се надявам. На един по-добър свят, в който хората да са по-истински. На това борбите ми да се увенчаят с успехи и на това всеки мой ден да бъде изпълнен с много любов. Пожелавам и на всички, които гледат с надежда към идващата година да бъдат по-истински, по-добри, изпълнени с любов и да не спират да гонят щастието си и всяка една своя мечта, защото си заслужава!

момиче на седмицата

Милена ВитановаАко обичате силно и страстно пътешествията, модата и блогърския живот като мен, много трудно би било да определите само няколко спомена от изминалата година. Ще редуцирам, но няма как да пропусна да спомена круизното си пътешествие, както и мечтаното пътуване до Лондон. От модните преживявания най-яките ми спомени са вечерта на Grazia Shoping night, където бях стилист, фотосесиите за L’oreal Professionnel и AVON, в които взех участие и публикациите, свързани с блога ми в няколко списания и онлайн платформи!
Не знам какво да очаквам от Новата година, но си пожелавам много позитивни емоции и приятни изненади!

момиче на седмицата

Мирела МанчеваИзминалата беше година на подготовка и преподреждане на съставните части на личността ми – нямаше толкова моменти, колкото уроци. От 2016 очаквам свобода за истинско начало на живота, който предстои да се случи.

момиче на седмицата

Атанаска Кокалджиева: Не бих могла да обобщя хубавите спомени, защото те наистина бяха много. През изминалата година имах много красиви моменти, споделени с ценни за мен хора. Лятото беше едно от най- красивите ми досега. Заобиколена от приятелите си, с които създадохме спомени, които ще помня дълго. За Новата година имам още по- големи очаквания за още повече хубави срещи със запомнящи се хора.